Maveplastik (Abdominalplastik)

Maveplastik (Abdominalplastik)

Maveplastik bliver meget ofte brugt til folk, som af den ene eller den anden årsag har slap hud. Der kan opstå slap hud på grund af flere forskellige ting. En af de ting, som mange år slap ud af er blandt andet graviditet, eller hvis man har været igennem et større vægttab. Efter begge dele har rigtig mange mennesker tendens til at udvikle slap hud. Dette kan man komme til livs ved hjælp af maveplastik og ved hjælp af en fedtsugning.

Sådan foregår en behandling med maveplastik

Der findes flere forskellige måder at foretage denne behandling på. Dog vil lægen, som skal foretage behandlingen typisk starte ud med at lave et snit, som går fra hofteben til hofteben.

Efterfølgende vil der blive lavet et snit, som ligger rundt omkring navlen. Dette gøres for at frigøre den omkringliggende væv, patienten har. I forbindelse med denne operation kommer man i fuld bedøvelse under selve indlæggelsen.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Bivirkninger som følge af behandlingen med maveplastik

Maveplastik smerter kan opstå efter man har fået foretaget behandlingen.

Priser på maveplastik

Det er meget forskelligt, hvor meget man skal betale for at få foretaget en maveplastikoperation. Det kan variere meget fra klinik til klinik, hvor meget du skal betale, når du skal have foretaget en operation med maveplastik. Det kan derfor være en god idé at få nogle gode tilbud på en behandling.

Modtag uforpligtende tilbud for anerkendte klinikker

Hvis du godt kunne tænke dig at slippe af med noget af den overskydende hud efter et vægttab eller i forbindelse med en graviditet, så har du mulighed for at få foretaget maveplastik på en af de mange klinikker i Danmark, hvor man har specialiseret sig inden for denne type af behandlinger.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links