Laseroperation øjne

Hvad kan en laseroperation i øjnene bruges til?

Hvis man er en af de mange danskere, som enten døjer med nærsynethed, langsynethed eller en bygningsfejl, så kan en løsning på ens synsproblemer muligvis findes ved en laseroperation i ens øjne. Man har igennem en årrække udført en del operationer i øjnene på de fok, som døjer med en bygningsfejl. I dag er det mest udbredte type af behandling en laserbehandling i øjets hornhinde. I særlige tilfælde kan man dog også få udført en operation, hvor man får indsat en kunstig linse i øjet. Dette afhænger af, hvordan synssituationen ser ud for den enkelte patient.

Hvordan foregår en laseroperation af ens øjne?

Overordnet set kan man få udført to forskellige typer af laseroperationer i øjnene.

Den første man kan få udført er en operation, hvor cellerne der sidder på hornhindes overflade fjernes. Dernæst foretages der en laserformgivning på hornhindens bindevævsoverflade. Operationen kaldes for en PRK (photo refraktiv keratektomi). Ved denne operation kan cellerne eventuelt lægges tilbage igen. Man kalder denne type af laseroperation for en LASEK. Den omtales i øvrigt også som en epi-LASIK.

Den anden type af laseroperation i øjnene er en lille smule anderledes. Når man får den foretaget, så afløses ca. 0,1 mm lap fra det yderste lag af hornhinden. Dette gøres ved hjælp af en automatisk kniv, eller det kan gøres ved hjælp af en speciel type laser. Efterfølgende løftes lappen og patientens hornhinde formgives. Dernæst fjernes vævlinsen.

Efter man kan fået foretaget en af de to typer laseroperation i øjnene

Når man har lavet en af de to forskellige typer af laseroperationer i øjnene, så vil næsten alle uden linser eller briller opleve at få et væsentligt bedre syn end tidligere. Især yngre personer vil typisk kunne klare sig helt uden brug af briller eller linser. Med alderen vil de fleste dog få behov for eksempelvis at få læsebriller. Det er ganske almindeligt, at man med alderen vil få behov for læsebriller, og det kan en laseroperation ikke ændre på.

Hvor meget koster det at få udført en laseroperation i øjnene?

At f foretaget en laseroperation i øjnene kan der være meget varierede priser på. Der er som førnævnt flere forskellige typer af operationer, og det er ikke altid, at det koster det samme at få udført en operation. Det afhænger først og fremmest af hvilken af de to forskellige typer af operationer, som man skal have udført. Dernæst handler det også om hvilken klinik, man gerne vil have til at hjælpe med at udføre operationen.

Priserne på en laseroperation i øjnene er varierende og derfor kan det være en rigtig god idé at få nogle tilbud fra forskellige klinikker, inden man slår sig helt fast på, hvilken læge og klinik man vælger til operationen. 

Få 3 gode tilbud fra 3 forskellige klinikker på en laseroperation i øjnene

Få tilsendt 3 tilbud fra forskellige klinikker på en laseroperation i øjnene ved at indtaste dine kontaktoplysninger her på siden. Når du har indtastet dine kontaktoplysninger, så vil du efterfølgende få tilsendt 3 tilbud på at få udført opgaven.

På den måde er du i stand til at danne dig et billede af, hvor meget du skal betale for at få udført en laseroperation i øjnene. At få tilsendt 3 tilbud er gratis, og du kan frit takke nej, hvis du ikke ønsker at tage imod de tre tilsendte tilbud

Pil

Modtag tilbud