LaserbehandlingDet er en meget bred vifte af lidelser, problemer og kosmetiske årsager, som laserbehandling bruges til at løse. Det kan være alt fra hårfjerning og eksem til strækmærker, rynker og meget andet. Men det er også ved dermatologi, altså hudsygdomme, at det bruges.

Behandling med laser er en meget populært. Især som en ikke-kirurgisk, kosmetisk operation. Selvom der ikke er tal på danskernes interesse i det, så er disse behandlinger virkelig udbredt i USA. Her er det kun botox-behandlinger, som bliver lavet mere end behandling med laser.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned

Kosmetisk behandling

Laser bruges tit af kosmetiske årsager. En af de mange muligheder er ved laserbehandling hårfjerning. Ved uønsket hårvækst er det populært at bruge lasere til at fjerne hårene. Det er ikke bare sikkert. Det er også langvarigt. Normalt er behandlingerne med seks ugers interval for at holde på effekten.

Især huden er et område, hvor laser er meget udbredt. Der er muligheder for at behandle virkelig meget ved huden, når man gør brug af denne behandling. Laserbehandling af strækmærker, laserbehandling af rynker og laserbehandling i ansigt er således meget udbredt. Men pigmentfejl og ar er også problemer, som kan løses ved hjælp af laseren.

Det er ikke usædvanligt, at behandlingen bliver kombineret med botox eller pandeløft. Især ikke, når der er tale om behandling af kosmetiske årsager. Kombineret giver det en rigtig god effekt i kosmetiske sammenhæng. Du kan eventuelt læse mere om botox under ’injektioner’.

Laseren bliver også brugt i forbindelse med sygdomme. Laserbehandling af rosacea er for eksempel meget normalt.

Sådan fungerer det

Laserbehandling af hud er meget effektivt, og det er der en central grund til. Den fjerner nemlig det yderste lag af huden, hvor pigmentfejl, ar, rynker, strækmærker mm. som regel er. Hudcellerne i det yderste lag dør, og der dannes nye hudceller. På den måde kan man rette op på solskader i huden, og man kan også fjerne tatoveringer.

Normalt varer en behandling forholdsvis kort det. Det kan tage fra 30 minutter til et par timer. Efter selve behandlingen skal huden efterbehandles. Oftest med salver eller lignende, og den er meget følsom overfor sol, eftersom det yderste lag af hud er fjernet.

Hudcellerne dør, og det gør de, fordi energien i laseren bliver omdannet til varme. Varmen får væsken i hudcellerne (i det yderste lag hud) til at fordampe, og på den måde dannes der stille og roligt et nyt lag hud, hvor ar, pigmentfejl, tatoveringer og lignende ikke kan ses.

Få tre tilbud på laserbehandling hos Kliniko

Hos Kliniko samarbejder vi med en række klinikker og privathospitaler fra hele landet. Så vi ved, hvilke der er gode til lige præcis den slags behandling, som du er interesseret i. Det er derfor, at vi på kun 48 timer kan finde tre tilbud til dig fra klinikkerne. Du skal udelukkende fortælle os, hvilken slags behandling du ønsker, og hvad dine behov er.

Hvis du får tre tilbud fra Kliniko, så er der ingen forpligtelser. Du behøver ikke at vælge et af dem – det er dit eget valg, om du vil. Det er fuldstændig uforpligtende, og det er gratis at få de tre tilbud. Kliniko er også et godt alternativ til at rejse udlands og få lavet behandling med laser, som nogen vælger at gøre. Vores tilbud gør, at det ikke kan betale sig at rejse udenlands for laserbehandling.