Laserbehandling

Laserbehandling

Det er en meget bred vifte af lidelser, problemer og kosmetiske årsager, som laserbehandling bruges til at løse. Det kan være alt fra hårfjerning og eksem til strækmærker, rynker og meget andet. Men det er også ved dermatologi, altså hudsygdomme, at det bruges.

Behandling med laser er en meget populært. Især som en ikke-kirurgisk, kosmetisk operation. Selvom der ikke er tal på danskernes interesse i det, så er disse behandlinger virkelig udbredt i USA. Her er det kun botox-behandlinger, som bliver lavet mere end behandling med laser.

Kosmetisk behandling

Laser bruges tit af kosmetiske årsager. En af de mange muligheder er ved laserbehandling hårfjerning. Ved uønsket hårvækst er det populært at bruge lasere til at fjerne hårene. Det er ikke bare sikkert. Det er også langvarigt. Normalt er behandlingerne med seks ugers interval for at holde på effekten.

Se de forskellige laserbehandlinger her

Især huden er et område, hvor laser er meget udbredt. Der er muligheder for at behandle virkelig meget ved huden, når man gør brug af denne behandling. Laserbehandling af strækmærker, laserbehandling af rynker og laserbehandling i ansigt er således meget udbredt. Men pigmentfejl og ar er også problemer, som kan løses ved hjælp af laseren.

Det er ikke usædvanligt, at behandlingen bliver kombineret med botox eller pandeløft. Især ikke, når der er tale om behandling af kosmetiske årsager. Kombineret giver det en rigtig god effekt i kosmetiske sammenhæng. Du kan eventuelt læse mere om botox under ’injektioner’.

Laseren bliver også brugt i forbindelse med sygdomme. Laserbehandling af rosacea er for eksempel meget normalt.

Modtag et tilbud på laserbehandling

Gå til Cerix.dk

Sådan fungerer det

Laserbehandling af hud er meget effektivt, og det er der en central grund til. Den fjerner nemlig det yderste lag af huden, hvor pigmentfejl, ar, rynker, strækmærker mm. som regel er. Hudcellerne i det yderste lag dør, og der dannes nye hudceller. På den måde kan man rette op på solskader i huden, og man kan også fjerne tatoveringer.

Normalt varer en behandling forholdsvis kort det. Det kan tage fra 30 minutter til et par timer. Efter selve behandlingen skal huden efterbehandles. Oftest med salver eller lignende, og den er meget følsom overfor sol, eftersom det yderste lag af hud er fjernet.

Hudcellerne dør, og det gør de, fordi energien i laseren bliver omdannet til varme. Varmen får væsken i hudcellerne (i det yderste lag hud) til at fordampe, og på den måde dannes der stille og roligt et nyt lag hud, hvor ar, pigmentfejl, tatoveringer og lignende ikke kan ses.

IPL Rejuvenation

LPL rejuvenation udjævner hudtoner, samt korrigerer de fine linjer og rynker i huden, og reducerer skader, rødme og mørke plamager på huden som er forekommet af eksempelvis solen. Det er altså en god måde at få sin glød tilbage i ansigtet. Se før og efter billeder herunder.

Modtag en konsultation omkring laserbehandling

Hos Kliniko samarbejder vi med en række klinikker og privathospitaler fra hele landet. Vi ved, hvilke der er gode til lige præcis den slags behandling, som du er interesseret i. Her på siden kan du finde kompetente klinikker, og opsøge den du føler dig mest tryg ved.

Det er fuldstændig uforpligtende at modtage en konsultation, og det er gratis at modtage et tilbud.
2Kliniko er også et godt alternativ til at rejse udlands og få lavet behandling med laser, som nogen vælger at gøre. Vores tilbud gør, at det ikke kan betale sig at rejse udenlands for laserbehandling.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo