Acne laserbehandling - en effektiv behandling

Acne laserbehandling - en effektiv behandling

Hvis du døjer med akne, så har du mulighed for at slippe af med den ved at få udført en yderst effektiv laserbehandling, som gør, at du slipper af med akne inden for en relativt kort tidshorisont. At få foretaget en laserbehandling mod akne er noget, som er meget effektivt, og det er en løsning som er væsentligt mere effektiv end mange andre behandlingsformer, der bliver tilbudt rundt omkring.

Du kan minimere bumser og ar ved brug af laserbehandling

Der er mange, der døjer med akne, og det er et af de mest udbredte problemer blandt befolkningen i forhold til hudproblemer. Der er mange forskellige løsninger på problemet. Dog er laserbehandling en af de absolut mest effektive behandlingsformer, da det i  høj grad mindsker mængden af bumser  i huden. 

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital
  • Behandlingstid: 15-30 minutter
  • Resultat: 3-6 måneder
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: Permanent
  • Nedetid / Opheling: Ingen

Inden behandlingen af akne kan påbegyndes

Inden selve behandlingen af din akne kan påbegyndes, så bør lægen, der udfører din laserbehandling, indhente en række forskellige informationer omkring dig først. Lægen kan blandt andet indhente information fra dig omkring, hvilke ting du er allergisk overfor, tidligere infektioner og hudlidelser, som du måtte have haft samt andre relevante oplysninger, som lægen kan have brug for at vide, inden han går i gang med at udføre laserbehandlingen af din akne.

Bivirkninger i forbindelse med laserbehandling mod akne

Når man får foretaget en sådan behandling, som skal hjælpe en af med akne, så kan man godt være udsat for, at man kommer til at opleve en række bivirkninger. Dog er det heldigvis noget, som går over meget hurtigt, og derfor er det ikke så slemt, som det måske kan lyde.

Nogle af de bivirkninger der kan forekomme er blandt andet kløe eller følelsen af at være solbrændt. Dog vil dette fortage sig cirka efter der er gået 1 time.

Bedøvelse i forbindelse med laserbehandlingen

Normalvis er det ikke nødvendigt at blive bedøvet, når man får foretaget en laserbehandling mod akne. Af og til kan det dog forekomme, at der vil blive smurt gelé på det område, der skal behandles. Læs mere omkring laserbehandlinger generelt og arkorrektion.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo