LASEK- / ELSA-behandling af synsfejlLasek-behandlingsformen er særligt lavet for de personer, som har tendens til at have en meget tynd hornhinde. Den mest fortrukne måde at forbedre synet på er ved at give folk en LASIK-behandling, men eftersom nogle patienter ikke er i stand til at få foretaget denne operation på grund af, at de har en meget tynd hornhinde, har man været nødsaget til at lave en ny behandlingsform, og det er den, som hedder LASEK.

Bivirkninger ved at få foretaget LASEK-behandling

Hvis du skal have foretaget denne operation, så vil der kunne forekomme en række bivirkninger efter, at operationen har fundet sted. En af de ting man vil kunne opleve er blandt andet, at en LASEK-behandling kan forårsage flere smerter end den klassiske LASIK-behandling. Man vil desuden også ganske kortvarigt kunne mærke, at man oplever en sløring af synet, men som dog vil aftale igen relativt kort tid efter behandlingen.

Få lavet 3 gode tilbud på en LASEK-behandling

Kunne du godt tænke dig at få 3 skarpe tilbud på at få udført en LASEK-behandling, så er du mere end velkommen til at udfylde dine oplysninger i boksen nederst på siden. Efter du har gjort dette, vil du modtage 3 gode tilbud på at få udført behandlingen. Efter du har modtaget de 3 tilbud, så kan du selv vælge, om du ønsker at gøre brug af et af tilbuddene. Uanset om du vælger at benytte dig af et af de gode tilbud eller ej, vil det stadigvæk være gratis at få tilsendt tilbuddene til din mail.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned