LårplastikSom årene går vil din krop selvfølgelig også bære præg af, at du ikke længere er 20 år gammel. Områder på din krop som tidligere var fast og velformede vil bære præg af, at du ikke længere er så ung, som du har været. Dette kan for eksempel være tilfældet med dine lår. Dels kan dine lår med tiden vokse til en størrelse, som du ikke længere er tilfreds med – dels kan du komme i en situation, hvor der simpelthen samler sig alt for meget overskydende hud som bare hænger.

Lårplastik er muligheden for dig

Uanset årsagen er det naturligvis ikke noget, som man som menneske er tilfreds med. På markedet findes der en række forskellige kirurgiske indgreb, som kan afhjælpe dette kosmetiske irritationsmoment. Fælles for dem alle er, at de kan give dig mindre inderlår og fjerne slap hud fra inderlårene. De forskellige lårplastik priser afhænger naturligvis af præcist, hvilken behandling du ønsker – samt omfanget af din unikke behandling. Din behandling kan foretages med lokalbedøvelse eller i fuld narkose – dette er naturligvis også afhængig af det operative indgrebs omfang. Typisk vil du ikke opleve markante gener i tiden efter operationen. Du kan i stedet glæde dig over, at din lår igen har et udseende, som du er tilfreds med. Typisk tager de to til tre uger, før du igen kan gå på arbejde, efter operationsarret er helet. Kontakt os, og lad os i fællesskab diskutere, hvilke muligheder du har for at få strammet dine lår op og igen være tilfreds med, hvordan du ser ud.

Få tre gode tilbud på din operation

Livet er for kort til at være grundlæggende utilfreds med dit eget udseende. Du fortjener at have det godt med dig selv og din krop. Derfor vil vi gerne tilbyde dig at indhente tre rigtig gode tilbud på netop den behandling, du er interesseret i. Giv os dine kontaktoplysninger samt lidt mere information omkring omfanget af den behandling, du har interesse i. Vi vil derefter i løbet af kort tid tage kontakt til dig med rigtig gode og unikke tilbud på den valgte operation. Tilbuddene er selvfølgelig alle helt og aldeles uforpligtende. Det er ene og alene din beslutning, om du ønsker at bruge penge på en af de behandlinger, der tilbydes.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned