Læbeimplantater

Læbeimplantater

Læbeimplantater bliver indsat, hvis man har et ønske om at få større læber, og hvis man ønsker at give læberne mere fylde, således man kan få smukkere læber.

Sådan foregår indsættelse af læbeimplantater

Når lægen skal indsætte implantater, så gøres dette ved, at der bliver lavet fire små snit i hver af de fire hjørner af din mund. Når dette er gjort, vil der efterfølgende blive indsat et implantat i læberne, som vil blive rettet til. Når lægen er færdig med dette, bliver det syet sammen, og så er behandlingen overstået.

Man skal regne med, at en behandling som denne typisk vil tage omkring 30 minutter at få lavet. Denne operation foregår altid i lokalbedøvelse, og den bliver foretaget ambulant. Når man har fået foretaget behandlingen, kan man tage hjem igen samme dag. Resultatet af denne behandling er permanent.

Se om Cerix udfører operationen

Gå til Cerix.dk

Få smukkere læber ved indsættelse af et læbeimplantat

Kunne du godt tænke dig at få større, mere fyldige og smukke læber, så er indsættelse af et læbeimplantat måske en god idé for dig. Når du får indsat et sådan resultat, så giver det nemlig mere fylde til dine læber. Fordelen ved denne behandling er, at den typisk kun tager 30 minutter at få lavet, og så giver den næsten altid nogle flotte og markante forbedrede resultater.

Modtag altid en konsultation før du tager beslutningen

Før du tager beslutningen om indgrebet er noget for dig, er det vigtigt at du føler dig velinformeret til at træffe den rigtige beslutning. Du må ikke have spørgsmål som er uafklaret før du sætter dig i stolen. Hos Cerix eller Roskilde Privathospital får du altid professionel vejledning.

Relevant læsestof og links