LæbeimplantaterLæbeimplantater bliver indsat, hvis man har et ønske om at få større læber, og hvis man ønsker at give læberne mere fylde, således man kan få smukkere læber.

Sådan foregår indsættelse af læbeimplantater

Når lægen skal indsætte implantater, så gøres dette ved, at der bliver lavet fire små snit i hver af de fire hjørner af din mund. Når dette er gjort, vil der efterfølgende blive indsat et implantat i læberne, som vil blive rettet til. Når lægen er færdig med dette, bliver det syet sammen, og så er behandlingen overstået.

Man skal regne med, at en behandling som denne typisk vil tage omkring 30 minutter at få lavet. Denne operation foregår altid i lokalbedøvelse, og den bliver foretaget ambulant. Når man har fået foretaget behandlingen, kan man tage hjem igen samme dag. Resultatet af denne behandling er permanent.

Få smukkere læber ved indsættelse af et læbeimplantat

Kunne du godt tænke dig at få større, mere fyldige og smukke læber, så er indsættelse af et læbeimplantat måske en god idé for dig. Når du får indsat et sådan resultat, så giver det nemlig mere fylde til dine læber. Fordelen ved denne behandling er, at den typisk kun tager 30 minutter at få lavet, og så giver den næsten altid nogle flotte og markante forbedrede resultater.

Få tre gode tilbud på at få fortaget en læbeoperation

Hvis du godt kunne tænke dig at få tilsendt tre helt gratis og uforpligtende tilbud på at få lavet en læbeoperation, så har du mulighed for dette ved at indtaste dine oplysninger nedenfor, hvorefter du vil få tilsendt tilbud på denne operation fra forskellige klinikker i landet Du forpligter dig ikke til noget, når du får tilsendt tilbud fra disse 3 klinikker, og du vælger naturligvis også selv, om du ønsker at tage imod tilbuddene.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned