Læbeforstørrelse med eget fedt

Læbeforstørrelse med eget fedt

Hvis man ønsker at få forstørret sine læber, så er det faktisk muligt at få dette gjort ved at bruge sit eget fedt. Det er en meget populær behandling at få lavet, og det skyldes, at det kan give et super flot og meget ungdommeligt look at få lavet store, flotte og fyldige læber.

Læbeforstørrelse: Sådan foregår behandlingen

Når lægen skal udføre behandlingen tager han eller hende fedt fra et andet sted på kroppen, som bliver brugt til at forstørre dine læber. Ofte gør man brug af en såkaldt ”filler”. Det er det, man sprøjter ind i læben for at give læberne volumen og fylde, og denne filler kan man lave ved at gøre brug af patientens eget fedt.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Når man får foretaget denne behandling, er det ikke altid man bliver bedøvet. Som oftest er det ikke nødvendigt at bedøve, men man kan godt komme ud for, at der bliver foretaget en lokalbedøvelse. Dette afhænger af patientens ønsker og behov.

Bivirkninger ved af få udført en behandling med brug af eget fedt

Når man får foretaget denne behandling, kan der godt i visse tilfælde være bivirkninger. Dog er det meget små bivirkninger, der er tale om. Det område, der er blevet behandlet kan i visse tilfælde være en anelse hævet, og der kan være en smule rødt og ømt på det behandlede sted.

Få et tilbud på en læbeforstørrelse

Hvis du gerne vil gøre brug af eget fedt til at få forstørret dine læber, så kan du få udarbejdet et uforpligtende tilbud på. Vi samarbejder med en række forskellige klinikker om at lave de bedste tilbud på forskellige former for behandlinger – heriblandt har du mulighed for at få forstørret dine læber ved brug af eget fedt.

Vælg blot én af ovenstående klinikker for at få et tilbud tilsendt.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo