Kindimplantat

Kindimplantat

Når der bliver foretaget et kindimplantat, så er formålet med operationen at give dig generelt flottere og mere harmoniske ansigtstræk, hvor der samtidig skabes balance.

Kindimplantater har til formål at fremhæve din kindben. Når der bliver foretaget et kindimplantat, så sker det typisk sammen med en anden type af operation. Det kan sagtens lade sig gøre at gå til en kirurg, hvor man udelukkende får indsat disse kindimplantater.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk
  • Kun læger og sygeplejersker
  • Mere end 10 års erfaring
  • Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
  • CeriX

Hør Theresa Kofod fortælle om skønhed herunder. 

Dog er det mest normale, at man får disse lavet samtidig med en anden operation i ansigtsregionen – navnligt sammen med en ansigtsløftning, eller hvis man eksempelvis ønsker foretaget et pandeløft.

Når man får foretaget et af disse implantater, så kan man uden tvivl forvente at få væsentligt mere markante kindben. Det er en forholdsvis lille operation at få foretaget og kræver ikke særlig meget tidsmæssigt fra kirurgens side.

Fordi at det er en mindre operation, vil man typisk ikke blive fuldt bedøvet, men i stedet for vil man anvende lokal bedøvelse, eftersom det er en forholdsvis lille operation.

Når du skal have foretaget en operation, hvor det udelukkende er kindimplantater, der skal indsættes, så skal du regne med, at der skal afsættes et sted imellem 30 og 45 minutter til operationen, og der vil udelukkende bliver udført indsætning af implantater af en læge. Loven foreskriver, at der ikke må ydes medhjælp fra en assistent eller lignende.

Kindimplantat priser

Det er svært at sætte en præcis pris på, hvis det koster at få indsat kindimplantater, da der som førnævnt oftest også foretages andre typer af operationer samtidig med, at man får lavet dette. Derfor kan det være en super god idé, at få lavet et samlet tilbud, hvor man får udført flere forskellige operationer samtidig. Det kan gøre, at man har mulighed for at få en samlet pris på, hvad en operation vil koste alt i alt. Du har uden tvivl mulighed for at spare nogle penge, hvis du sørger for, at få lavet flere forskellige operationer af den samme kirurg.

Disse steder tilbyder denne operation

Cerix-logo