KæbeimplantatHvis du har et ønske om at have en fremtrædende kæbe, så er det måske et kæbeimplantat, som er den rigtige løsning for dig. Når du får lavet et kæbeimplantat, så er af og til en noget, som bliver foretaget i sammen omgang som en anden operation.

Der er mange mennesker, som vælger at få udført en samlet ansigtsløftning hvor der blandt andet bliver indsat kind- og kæbeimplantater, så der er altså både mulighed for at få udført operationen, hvor det udelukkende er kæbeimplantat, der bliver indsat, men man har også mulighed for at få en samlet løsning, hvor der også vil blive reduceret den mængde af rynker, man har i ansigtet.

Helt generelt, så er ansigtsimplantater meget små operationer, og derfor er det også ofte noget, hvor der ikke bliver fuldt fuld bedøvelse. På mindre operationer bliver man lokalbedøvet, det gælder blandt andet også for kæbeimplantater, som er en delvist lille operation, hvis det udelukkende er den operation, man skal have foretaget.

Udover at man får en bedøvelse, vil der ved siden af også typisk blive givet noget medicin, som har til formål at berolige patienten under selve operationen, for at sikre, at man forløber så godt og nemt som overmuligt muligt.

Få 3 tilbud på kæbeimplantat

Du har her på siden mulighed for at få 3 gratis og fuldstændige uforpligtende tilbud på, hvor meget det vil koste dig at få lavet et kæbeimplantat.

Det er helt gratis, så derfor har du absolut intet at tabe! Du vælger naturligvis selv, om du har lyst til at gøre brug af et af disse 3 tilbud, som du får på kæbeimplantater.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned

Kæbeimplantat priser

Det er meget svært at give nogle helt konkrete og præcise priser på, hvad det koster at få lavet kæbeimplantater, da det afhænger rigtig meget af operationens omfang, hvordan behovet ser ud for den enkelte patient. Det er klart, at jo mere omfattende og jo længere tid operationen tager, jo mere vil det koste at få udført et kæbeimplantat. Dog er langt de fleste af denne type operationer relativt små, hvilket gør, at prisen også vil være relativt overkommelig.