Hudfornyelse med ablativ laser

Hudfornyelse med ablativ laser

Vil du gerne have en glattere hud, så kan hudfornyelse med en ablativ laserbehandling være den rette løsning for dig. Når man får foretaget en behandling med ablativ laser, får man fjernet det øverste hudlag.

Sådan foregår behandling af din hud med ablativ laser

Under operationen får man fjernet det øverste og slidte lag af sin hud, hvorefter der bliver foretaget en meget mild opvarmning af huden, hvilket gør, at bindevævet vil blive stimuleret således at det kan genopbygge nye og elastiske fibre.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital
  • Genopbygning af nye elastiske fibre
  • Flot glød og strammere hud
  • Indhent et tilbud i dag

Der bliver med laser en meget præcis og kontrolleret forbrænding af din hud, hvor der med hundrededele millimeters nøjagtighed kan fjernes flere forskellige lag.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at få foretaget en behandling som denne. Det afhænger i meget høj grad af, hvor stort et område der skal behandles, men hovedsageligt skal man regne med, at det kan variere mellem ganske få minutter og 1,5 time. Dette er meget individuelt fra person til person, og man skal desuden også være opmærksom på, at det for nogle personer kan være nødvendigt med mere end en behandling for at opnå det ønskede resultat. Typisk vil behandling nummer to foregå seks måneder efter, den første behandling har fundet sted.

Denne behandling kan foregå ambulant, eller den kan foretages under indlæggelse.

  • Se prisliste hos Roskilde Privathospital: HER

Bedøvelse i forbindelse med behandling med ablativ laser

Hvis man bliver bedøvet i forbindelse med behandlingen med ablativ laser, vil man som oftest blive lokalbedøvet. Dog kan der være undtagelser, hvis man eksempelvis skal have foretaget hudfornyelsen i hele ens ansigt. Hvis det er tilfældet, at man skal have foretaget behandlingen i hele ansigtet vil man komme i fuld anæstesi. 

Efter behandlingen med ablativ laser

Efter man har fået foretaget sin hudfornyelse med ablativ laser, vil der blive dannet en nyere og mere frisk overflade på huden, som er strammere end før.

Fordele og ulemper ved behandling med ablativ laser

Som ved de fleste andre behandlinger er der både fordele og ulemper. Dette gør sig også gældende, når man får lavet en hudfornyelse. 

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links