Hårtransplantation

Hårtransplantation

Har du oplevet hårtab og gerne vil have dit hår tilbage, så er der god mulighed for dette med en hårtransplantation. Hårtab forekommer som oftest, når man kommer lidt op i årene. Det er dog langt fra kun folk, som er oppe i årene, der oplever, at de begynder at tabe hår.

Hårtab som ung

Det sker af og til, at folk i en yngre alder pludselig oplever, at de taber hår. Dette er sjældent rart – og især ikke, når man er ung. Dog er der en løsning på dette.

Hvis du oplever i en ung alder at have tabt året, så kan en hårtransplantation være en ganske god løsning på problemet. Den kan nemlig være behjælpelig til at gøre sådan, at du igen kan få håret tilbage.

Tykkere hår

Føler du, at du er ”tynd i toppen”, og derfor godt kunne tænke dig tykkere hår, så er dette også muligt ved brug af en hårtransplantation.

De tre forskellige former for hårtransplantation

Der findes overordnet set tre forskellige former for hårtransplantation, som man kan få lavet, og hver af disse behandlinger har forskellige formål.

Hårtransplantation, FUE-teknik (FOX etc.)

Ved at få foretaget en hårtransplantation med FUE-teknik udtrækker man ved hjælp af nogle instrumenter samt en operationskikkert enhederne ud af hovedbunden.

At få foretaget en transplantation med FUE-teknik vil som oftest give et bedre og flottere resultat, end hvis man gør brug af mini-mikrografting. Dog er det kosmetiske resultat ved brug af FUE-teknik stort set det samme som ved FUT-teknik.

Hårtransplantation, FUT-teknik (FUSS etc.)

Ved en hårtransplantation med FUT-teknik tager man hår fra ganske enkelt hår fra eksempelvis nakken. Herefter planter man håret på de områder i hovedbunden som er bare. 

Hårtransplantation, Mini-mikrografting

Den ældste teknik der har været brugt til at fortage hårtransplantation er mini-mikrografting. Denne teknik går ud på, at kirurgen tager et stykke hud og hår fra f.eks nakken, som efterfølgende sættes på det område, hvor håret mangler. Dette er den billigste af de 3 måder at få foretaget en hårtransplantation på. Samtidig er det også denne type transplantation, som oftest vil give det dårligeste resultat sammenlignet med FUT og FUE-teknik. 

Hårtransplantation priser

Det er meget forskelligt, hvad det koster at få lavet en hårtransplantation, for det afhænger  af, hvor omfattende en behandling der er tale om, og så afhænger det naturligvis også af, hvad det er en for klinik, du gerne vil have til at løse opgaven. Priserne varierer, så du skal finde det sted, hvor du får den bedste behandling til den bedste pris.