Hårfjerning med nål

Hårfjerning med nål

Det er helt normalt, at man kan døje med uønsket hårvækst. Det er der faktisk rigtig mange mennesker, som gør, men hvis man virkelig føler sig generet af den voksende mængde af hår, så er der mulighed for at komme den uønskede hårvækst til livs. Dette kan lade sig gøre, hvis man får foretaget en hårfjerning med nål.

Sådan foregår hårfjerning med nål

En behandling, hvor man får fjernet den uønskede hårvækst permanent fra sin krop, hedder epilation. Det kan være mange forskellige steder på kroppen, at man er træt af uønsket hårvækst, og derfor gerne vil have det af vejen. Det er muligt ved at få udført en behandling, hvor mange får foretaget en hårfjerning ved brug af nål.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Dette foregår, ved man kommer helt ned til roden via elektrolyse. Når man er helt nede ved selve hårsækken, tilsluttes der strøm. Når man har gjort dette, vil der efterfølgende være en ødelagt hårsæk. Når der tilsluttes strøm iværksættes en koaguleringsproces, som gør, at håret dør.

Fordelen ved at få lavet en behandling, som denne er, at det ikke skader resten af huden på nogen måde.

Indhent uforpligtende tilbud

Hårvæksten stoppes ikke med det samme

Når man har været igennem en behandling som denne, betyder det ikke, at ens hårvækst brat stopper fra den ene dag til den anden. Man vil i en kortere periode fortsat have hårvækst, men på sigt vil det ikke længere være muligt at gro hår for dig nogle steder, når du har været igennem en behandling som denne.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo