Hårfjerning med laser (IPL/RF)

Hårfjerning med laser (IPL/RF)

Der er mange, som har uønsket hårvækst, og det kan for rigtig mange mennesker være et stort og meget træls problem, som går en på hver dag. Hvis det er tilfældet, så kan det være en god og fornuftig løsning at få foretaget en behandling, som kan hjælpe en af med den uønskede hårvækst.

Dette har man mulighed for at gøre ved hjælp af laserbehandling.

Sådan foregår laserbehandlingen ved hårfjerning

Behandleren, som skal hjælpe dig af med dit hår, placerer lyset alt efter, hvilket område du ønsker at få foretaget behandlingen, hvilken hudfarve du har samt en naturlig smertegrænse.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital
  • Behandlingstid: 30-45 min
  • Resultat: 6-8 behandlinger
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: Permanent
  • Nedetid / Opheling: Ingen

Det er meget vigtigt, at lægen, der foretager denne behandling på dig, har rigtig godt styr på, hvad der foregår, for hvis maskinen kommer for tæt på, så kan man risikere at få andengradsforbrændinger. Hvis den derimod kommer for langt væk, så vil for mange af hårene bliver siddende. Derfor skal din læge kunne vurdere, hvor den passende afstand er, og du skal hjælpe lægen på rette vej i forhold til at sige, om det er ondt.

Hvor lang tid det tager at få udført den pågældende behandling kan variere meget. Behandlingen kan vare alt mellem 2 minutter og flere timer. Dette er individuelt og forskelligt fra person til person.

Det gør som sådan ikke ondt at få fortaget denne behandling, og af samme årsag bliver der ikke benyttet bedøvelse. Hvis lægen dog skulle have været kommet for tæt på, så kan der bliver smurt lokalbedøvende gelé på det behandlede sted.

Man får foretaget denne behandling for at ødelægge hårsækkene, så der ikke længere kan vokse hår. Dog er det ikke muligt helt at slippe for hårvækst, men der er faktisk en reduktion i hårvæksten, når man har fået lavet denne behandling på 80 – 90%, hvilket jo må siges at være en stor del.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo

Relevant læsestof og links