Håndforyngelse med eget fedt

Håndforyngelse med eget fedt

Hvis du godt kunne tænke dig at få flottere hænder, så har du mulighed for at få foretaget en håndforyngelse med eget fedt. I princippet foregår denne behandling egentlig lidt ligesom dem, som skal have foretaget en behandling mod rynker, hvor man benytter sig af fillers. Her er det blot ens eget fedt, som bliver brugt på hænderne for at skabe et yngre og mere ungdommeligt udseende.

Sådan foregår behandlingen, hvor du får lavet en håndforyngelse

Når man skal lave denne behandlingen, så tager lægen noget af det fedt, som man har siddende et andet sted på kroppen og sætter det op på hånden. Typisk vil det fedt, der vil blive brugt til hænderne, komme fra maven eller fra ens hofter. Dette afhænger lidt af, hvordan den enkelte patient ser ud.

Herefter bliver det fedt, som skal bruges til hænderne renset, hvorefter det vil blive sprøjtet ind i hænderne, der hvor patienten ønsker, at der skal være mere fylde. Der er her tale om en forholdsvis hurtig behandling, som ikke tager særlig lang tid. 

Når du får foretaget denne behandling, vil der i øvrigt ikke blive gjort brug af nogle former for bedøvelse.

Se om Roskilde Privathospital tilbyder operationen

Gå til Roskilde privathospital

Efter du har fået foretaget behandlingen

Når du har fået foretaget denne behandling, vil du muligvis kunne se nogle bivirkninger som følge af behandlingen. En af de ting, som man hyppigst ser blandt de folk, som har fået lavet en behandling som denne er, at det sted, som de har fået behandlet, er en anelse hævet. Derudover kan man også være udsat for, at der vil forekomme ømhed samt mulighed for blodudtrækninger.

Alle disse bivirkninger er heldigvis blot noget, som man vil opleve kortvarigt, efter behandlingen har fundet sted. De vil efter en relativ kort tidshorisont igen forsvinde, så det skal ikke være det, der holder dig tilbage for at få foretaget denne behandling.

Modtag en konsultation omkring en håndforyngelse ved brug af dit eget fedt

Kunne du godt tænke dig at modtage konsultation eller et uforpligtende tilbud på at få mere fylde på dine hænder, så har du muligheden for det her på siden. Klik dig en på en af de ovenstående klinikker, og modtag et uforpligtende tilbud eller konsultation. Det er altid en rigtig god idé at modtage en grundig konsultation før ethvert indgreb.