Halsløft

Halsløft

Plastikkirurgi halsløft kan laves, hvis du har en følelse af, at være utilfreds med, hvordan din hals ser ud. Det kan både være hvis du har gener af dobbelthage eller kalkunhals. Begge dele er typisk noget som opstår i takt med aldring, hvor vævet mister elasticitet og muskulaturen samtidigt bliver mere slap, som gør at huden hænger. Ved et halsløft er det muligt at forbedre dette problem.

Halsløft – Sådan foregår det

Når der foretages en sådan operation, så er det hovedsageligt for at få en flottere hals, som fremstår yngre og smukkere, og det er der faktisk rigtig gode muligheder for at få lavet i Danmark, da der er et hav af super dygtige kirurger, som har specialiseret sig i at foretage disse typer af operationer (se alle plastikoperationer her), hvor man går ind og retter på en rette kosmetiske gener, som man har siddende i halsregionen.

Modtag tilbud på halsløft fra Cerix.dk

Gå til Cerix.dk

Når der bliver foretaget en sådan operation, så foregår det ved, at lægen laver et snit oppe under hagen. Når dette snit er lavet, bliver den midterlinjemuskel, der sidder på ens hage opstrammet sammen med ens hud.

Det er meget forskelligt fra operation til operation, hvordan det foregår, da det er efter, hvordan den enkelte patient ser ud.

Der er desuden også mange, som får foretaget en operation som denne, som ønsker at få mindsket fedtvævet, som sidder i halsregionen. Det kan man også få gjort hos en kirurg, som foretager opstramningen af ens hud på halsen.

Hvis man ønsker dette, så sørger lægen for at suge en hvis mængde fedtvæv ud, inden man igen sys sammen igen.

Det er meget sjældent, at denne type af operationer foretages hver for sig. Ofte vil disse to ting blive foretaget under den samme operation af den samme kirurg.

Fakta om halsløft:

 • Operationstid: 1-3 timer
 • Sygemeldingsperiode: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste

Få et tilbud på halsløft

Her får du muligheden for at se priserne på et halsløft. Prisen på at få lavet et halsløft kan variere meget fra sted til sted, og så afhænger det naturligvis også af, hvor omfattende en operation man ønsker foretaget. Ved at klikke nedenfor, så kan du få et uforpligtende tilbud på at få klaret dine gener – hvis du synes det er for dyrt eller ikke er noget for dig, så er du ikke bundet op af noget. Kan være en god måde at finde ud af om man er klar til at få foretaget indgrebet.

Modtag tilbud på halsløft fra Cerix.dk

Gå til Cerix.dk

Kalkunhals

En af de aboslut hyppigste årsager til, at folk vælger at få lavet et halsløft, er hvis de har den såkaldte kalkunhals. Dette er for rigtig mange et problem, og det er især folk som døjer med slap hud, der skyldes for meget overskydende fedt. Når man har meget slap hud på halsen, så skylde det som oftest, at man har en kraftig svækket muskulatur i halsområdet, og det er slet ikke unormalt.

Dog er det et problem for et stort antal mennesker, og det er af samme årsag, at folk vælger at få foretaget disse operationer, hvor der bliver gjort noget ved denne slappe hud, så den kan blive fjernet.

Hvis man gerne vil af med sin kalkunhals, eller hvis man er træt af den slappe hud, så kræver det en operation i halsregionen. Når man får foretaget det, så bliver man bedøvet – alt afhængig af hvor omfattende den enkelte patients operation er. Hvis man ønsker at få foretaget en større operation, vil man få fuld bedøvelse, hvor man ved en mindre operation kun vil få lokal bedøvelse.

Bliv klogere på halsløft her

 • Hvor lang tid tager operationen?

  Et halsløft tager typisk 1-3 timer afhængigt af indgrebet og kompleksiteten. Nogle indgreb er hurtigere end andre, men forvent cirka en behandlingstid på 1-3 timer hvis du skal have foretaget et halsløft.

 • Hvad koster et halsløft?

  Priserne for et halsløft starter fra omkring 20.000 kroner, men du bør forhøre dig hos din foretrukne klinik, da priserne selvfølgelig varierer efter hvor stort et indgreb du skal have foretaget.

 • Disse steder tilbyder denne operation

  Cerix-logo

  Relevant læsestof og links