HalsløftPlastikkirurgi halsløft kan laves, hvis du har en følelse af, at være utilfreds med, hvordan din hals ser ud.

Når der foretages en sådan operation, så er det hovedsageligt for at få en flottere hals, som fremstår yngre og smukkere, og det er der faktisk rigtig gode muligheder for at få lavet i Danmark, da der er et hav af super dygtige kirurger, som har specialiseret sig i at foretage disse typer af operationer, hvor man går ind og retter på en rette kosmetiske gener, som man har siddende i halsregionen.

Når der bliver foretaget en sådan operation, så foregår det ved, at lægen laver et snit oppe under hagen. Når dette snit er lavet, bliver den midterlinjemuskel, der sidder på ens hage opstrammet sammen med ens hud.

Det er meget forskelligt fra operation til operation, hvordan det foregår, da det er efter, hvordan den enkelte patient ser ud.

Der er desuden også mange, som får foretaget en operation som denne, som ønsker at få mindsket fedtvævet, som sidder i halsregionen. Det kan man også få gjort hos en kirurg, som foretager opstramningen af ens hud på halsen.

Hvis man ønsker dette, så sørger lægen for at suge en hvis mængde fedtvæv ud, inden man igen sys sammen igen.

Det er meget sjældent, at denne type af operationer foretages hver for sig. Ofte vil disse to ting blive foretaget under den samme operation af den samme kirurg.

Få tre tilbud på halsløft

Her får du muligheden for at se halsløft priser. Prisen på at få lavet et halsløft kan variere meget fra sted til sted, og så afhænger det naturligvis også af, hvor omfattende en operation man ønsker foretaget. Her får du tre super skarpe tilbud på en operation, hvor der er tilbydes direkte halsløft på en række forskellige halsløftklinikker.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned

Kalkunhals

En af de aboslut hyppigste årsager til, at folk vælger at få lavet et halsløft, er hvis de har den såkaldte kalkunhals. Dette er for rigtig mange et problem, og det er især folk som døjer med slap hud, der skyldes for meget overskydende fedt. Når man har meget slap hud på halsen, så skylde det som oftest, at man har en kraftig svækket muskulatur i halsområdet, og det er slet ikke unormalt.

Dog er det et problem for et stort antal mennesker, og det er af samme årsag, at folk vælger at få foretaget disse operationer, hvor der bliver gjort noget ved denne slappe hud, så den kan blive fjernet.

Hvis man gerne vil af med sin kalkunhals, eller hvis man er træt af den slappe hud, så kræver det en operation i halsregionen. Når man får foretaget det, så bliver man bedøvet – alt afhængig af hvor omfattende den enkelte patients operation er. Hvis man ønsker at få foretaget en større operation, vil man få fuld bedøvelse, hvor man ved en mindre operation kun vil få lokal bedøvelse.