Hageimplantat

Hageimplantat

Et hageimplantat bliver indsat for at give dit ansigt en flottere og mere balanceret struktur. Dog er det primære formål med at få foretaget en indsættelse af et hageimplantat at give din hage et mere markeret udseende.

Sådan foregår dine behandling, når du skal have indsat dit hageimplantat

Når kirurgen skal indsætte dit hageimplantat, starter operationen altid ud med, at han eller hun skære et lille snit under hagen eller i munden. Dette afhænger af, hvad der passer bedst på den enkelte patient. Når dette er gjort, vil kirurgen indsætte hageimplantatet direkte på knoglen.

At få indsat et hageimplantat er en forholdsvis lille operation, som ikke tager særlig lang tid. Når man skal have indsat et hageimplantat, så skal du forvente en behandlingstid, som ligger på mellem 30 minutter og 1 time.

Book en konsultation hos Cerix.dk

Gå til Cerix.dk

Bivirkninger i forbindelse med indsættelse af hageimplantat

Som med langt de fleste andre operationer er der også bivirkninger ved at få indsat et hageimplantat. Dog er det ikke særlig store bivirkninger, og heldigvis er det kun meget korte og ufarlige bivirkninger, der er tale om, når man får lavet denne operation. En af de bivirkninger man kan opleve efter operationen er, at man i en kortvarig periode vil have svært ved at tale og smile. Øvrige bivirkninger efter operationen er eksempelvis hævelser på det behandlede sted, ubehag og lignende. Andre kan også opleve følelsesløshed i ansigtet.

Alle ovennævnte bivirkninger der eventuelt måtte opstå er kun midlertidige.

Hageimplantat priser

Priserne på at få indsat et hageimplantat kan svinge meget, og prisen afhænger i høj grad af, hvor omfattende en operation, der skal foretages. Det varierer meget fra klinik til klinik, og derfor kan det være en rigtig god idé at få nogle forskellige tilbud på, hvis det vil koste dig at få indsat et hageimplantat på nogle af de forskellige klinikker i Danmark. Det kan du nedenfor.

Såfremt du godt kunne tænke dig at få nogle priser på, hvad det vil koste at få indsat et hageimplantat på en af de danske klinikker, som specifikt har specialiseret sig i at foretage denne typer af behandling, kan du blot klikke dig ind på ovenstående siger eller prislister, hvor priser samt yderligere information omkring at få indsat et hageimplantat fremgår.

Disse steder tilbyder denne operation

Cerix-logo

Relevant læsestof og links