Hængende øjenlåg

Hængende øjenlåg er noget, som der er mange mennesker, der døjer med. Det er en af de mest almindelige kosmetiske behandlinger, der bliver foretaget blandt danskerne.

Hængende øjenlåg er noget som forekommer i takt med, at man bliver ældre. Der er mange mennesker, som begynder at døje med hængende øjenlåg i takt med, at de kommer længere op i alderen. Med alderen vil huden nemlig blive mere og mere slap, og der vil kommer større folder. Overflødig hul vil lægge sig ud over øjenvipperne, hvilket kan være et irriterende problem for mange.

Heldigvis kan det godt lade sig gøre at få gjort noget med problemet med hængende øjenlåg. Det kan gøres på en klinik nær dig.

Sådan foregår operationen, når du skal opereres for hængende øjenlåg

Enhver behandling mod hængende øjenlåg starter altid ud med, at der dyppes væske i øjet, som virker lokalbedøvende. Herefter vil din hud blive renset. Når det er klaret, så vil der efterfølgende lægges lokalbedøvelse i huden samt ved øjenhulens yderste kant.

Hvis det skulle ske, at der er overskydende hud, så vil der blive lagt et snit mellem det øverste og nederste øjenlåg. Indad langs med øjenvipperne samt lige under øjenvipperne vil snittet blive forlænget.

Fordele ved at få foretaget en operation mod hængende øjenlåg

Der er flere forskellige fordele, for patienter som har fået foretaget en operation mod hængende øjenlåg. Først og fremmest er der naturligvis den visuelle del af det – nemlig det at hængende øjenlåg ikke er pænt at kigge på. Derudover kan det også have en positiv virkning på ens selvtillid og syn på sig selv

Udover den visuelle del af operationen, så kan der faktisk også være andre gevinster ved at få foretaget operationen.

Hængende øjenlåg kan give patienterne problemer med at se lige så godt, som hvis man ikke har hængende øjenlåg. Dette kan eksempelvis være et problem, når man kører bil, hvis man ikke kan se ud af bakspejlet. Det kan både være irriterende, men det kan samtidig også føre til nogle alvorlige ulykker, hvis man overser en bil.

Mange patienter, som har hængende øjenlåg, har også oplevet at have hovedpine, som de heldigvis er sluppet af med, efter de har fået foretaget behandlingen mod hængende øjenlåg, så der er flere gode grunde til at få foretaget operationen, hvis man går og døjer med hængende øjenlåg.

Få 3 gode tilbud på at få slippe af med hængende øjenlåg ved hjælp af en behandling

Indtast dine egne kontaktoplysninger i kontaktformularen. Når du har gjort det, vil der efter et stykke tid blive taget kontakt til dig fra 3 forskellige klinikker, som kan hjælpe dig af med hængende øjenlåg. At modtage de 3 tilbud er for dig både gratis og helt uden nogle former for forpligtelser.

Du kan frit takke nej til de 3 tilbud fra klinikkerne, hvis du ønsker det.

Pil

Modtag tilbud