Gastrisk Mac Lean

Gastrisk Mac Lean

En gastrisk Mac Lean er en operation, som har til formål at mindske mavesækkens kapacitet. Formålet med at få gjort dette er, at man derved ikke vil være i stand til at spise de samme mængder mad som tidligere, og dette bør føre til, at man ender ud med et langvarigt og stabilt vægttab. Der er mange der anvender denne behandling, hvis de før har forsøgt sig med at tabe vægt ved at dyrke motion. Hvis dette har været helt uladsiggørligt for patienten, så kan en gastrisk Mac Lean operation være den rette løsning.

Sådan foregår en gastrisk Mac Lean operation

En gastrisk Mac Lean operation foregår ved, at den læge der skal foretage behandlingen laver en mavepose. En mavepose bliver dannet ved, at man tager mavesækken og deler den i 2 sammenhængende dele. Efterfølgende bliver et bånd strammet omkring den mindre del af mavesækken.

Dette bånd bliver dog ikke strammet helt ind, da det stadigvæk skal være muligt at få mad igennem maveposen og videre ned til mavesækken. Båndet der bruges til dette er med til at sikre, at dette er en proces der sker meget langsomt, og dette skyldes, at man gerne vil sikre, at der går  noget tid inden patienten spiser igen efter denne operation.

På et senere tidspunkt kan man fjerne båndet.

Modtag konsultation hos Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

Fordele og ulemper ved at få foretaget en gastrisk Mac Lean

Som med langt de fleste operationer, så vil der altid være fordele og ulemper ved at få foretaget en sådan operation, og der vil også være en række bivirkninger forbundet med et få foretaget en operation som netop denne. Man vil nemlig ofte se, at der er mange, som får foretaget en operation som denne, der fortsat forsøger at spise mere, end deres mavesæk egentlig kan rumme, og hvis man gør dette, så ender man med at kaste op. Det er der mange, som har fået lavet en sådan operation, der har oplevet.

Gastrisk Mac Lean priser

En gastrisk Mac Lean operation er en operation, hvor priserne kan variere meget. Priserne på at få foretaget en sådan behandling kan variere meget afhængig af hvilken klinik, man får den foretaget på.

Bestil en konsultation allerede i dag

Kunne du godt tænke dig en konsultation, så du kan blive klogere på en gastrisk Mac Lean operation, så har du mulighed for dette på flere forskellige kliniker i Danmark. Mange læger rundt omkring i landet har erfaring inden for dette felt og kan deres kram, og her på siden har vi de bedste i Danmark.

 

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links