Gastrisk bypass

Gastrisk bypass

At få foretaget en gastrisk bypass kan være en rigtig stor hjælp for mange, som er svært overvægtige. Det er en operation, som har hjulpet rigtig mange mennesker, der før har følt, at det er helt umuligt at tabe sig på trods af, at de har forsøgt adskillelige gange.

 

Sådan foregår operationen, hvor man får lavet en gastrisk bypass

En gastrisk bypass er en operation, som skal gøre sådan, at den overvægtige patiant ikke kan forspise sig. Dette gør man ved at operere patientens mavesæk mindre, således det ikke længere kan lade sig gøre for patienten at overspise.

Fedme gastrisk bypass

Der er flere forskelige effekter af, at man får foretaget denne operation for at undgå fedme. Man kan både mindske patientens indtagelse af mad, men man har samtidig også mulighed for at gøre sådan, at patienten direkte lider fysisk ubehag ved indtagelse af sukker- og fedtholdige fødevarer. På den måde vil patienten i langt mindre grad være tilbøjelig til at indtage denne type af fødevarer. 

Modtag tilbud på gastric bypass hos Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

Livet efter gastrisk bypass uden fedme

Når man har fået udført en gastrisk bypass, vil man efterfølgende ikke kunne spise lige så meget som før, og derfor vil det i langt højere grad være lettere for patienten at undgå overvægt.

Gastrisk bypass symptomer samt gastrisk bypass kompliktioner

Når man får opereret mavesækken mindre, vil man langt fra kunne spise lige så store mængder, som man kunne i starten. Derfor er der mange, som oplever, at de kommer til at indtage mere mad, end det deres mavesæk er i stand til at rumme. Dette kan medføre opkast. Der er desuden også en risiko ved at foretage et stort vægttab på kort tid. Det kan nemlig i nogle tilfælde føre til, at man får galdesten. 

Gastrisk bypass priser

Prisen på at få udført en gastrisk bypass kan svinge meget afhængig af patientens behov og omfanget af operationen. Du har mulighed for at få lavet tilbud på at få foretaget en sådan operation her på siden.

Få tre tilbud på at få lavet en gastrisk maveoperation

Hvis du lider af overvægt, og godt kunne tænke dig at slippe af med de overflødige kilo, så kan du få lavet en gastrisk maveoperation på flere forskellige kliniker rundt omkring i Danmark, som har speciale i at udføre den slags opgaver, hvor mavesækken laves mindre. Hvis du gentagende gange har forsøgt at smide kiloene, men det ikke er lykkes, så er en sådan operation en rigtig god løsning for dig.

 

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links