Gastrisk bandingHvis man lider af overvægt, og godt kunne tænke sig at slippe af med nogle af de mange overflødige kilo, man måtte have på kroppen, så kan den rette løsning ved dette problem være, at man får foretaget en gastrisk banding. En gastrisk banding er en forholdsvis simpel, som ganske enkelt går ud på, at man får opereret sin mavesæk mindre, således der ikke kan være lige så meget mad i mavesækken.

Dette er en super smart måde at komme overflødige kilo til livs på, for hvis man får opereret sin mavesæk mindre, vil dette resultere i, at man hurtigere vil opleve en mæthedsfornemmelse, og det er dette som gør, at man ikke spiser lige så meget, som man ellers ville have gjort.

Sådan foregår en gastrisk banding hvor man får opereret mavesækken mindre

Hele idéen med en gastrisk banding er, at patienten, som får foretage operationen skal spise mindre, og det er derfor, at man operere mavesækken mindre.

Når lægen skal udføre denne operation, vil vedkommende udføre en kikkertoperation, hvor lægen vil indføre et bånd og efterfølgende tilpasse det patientens mavesæk.

Når man får foretaget en operation som denne, så skal man forvente at det tager et sted imellem 1 og 2 timer at få udført operationen.

Når man foretager en operation som denne, så foregår det altid under fuld bedøvelse.

Bivirkninger i forbindelse med at få foretaget denne operation

Når man har fået foretaget operationen, kan man komme ud for, at det bliver vanskeligt at indtage mad. Hvis dette problem bliver ved, har man mulighed for at få løsnet båndet, således det bliver lettere igen at indtage mad.

Få 3 tilbud på at få lavet en laparoskopisk gastric banding

Hvis du godt kunne tænke dig at få 3 gode tilbud på at få udført denne fedmeoperation, så har du mulighed for at få tilsendt 3 super gode tilbud på en operation på en række af landets kliniker, som arbejder med netop denne type af behandlinger.

Hvis du godt kunne tænke dig at modtage dette, så skal du blot indtaste dine oplysninger her på siden. Herefter vil du få tilsendt 3 tilbud på behandling fra en række forskellige klinikker.

Det er helt op til dig selv, om du ønsker at gøre brug af et af disse tilbud, og det er både gratis og uforpligtende at modtage tilbuddene.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned