Gastrisk banding

Gastrisk banding

Hvis man lider af overvægt, og godt kunne tænke sig at slippe af med nogle af de mange overflødige kilo, man måtte have på kroppen, så kan den rette løsning ved dette problem være, at man får foretaget en gastrisk banding. En gastrisk banding er en forholdsvis simpel, som ganske enkelt går ud på, at man får opereret sin mavesæk mindre, således der ikke kan være lige så meget mad i mavesækken.

Dette er en super smart måde at komme overflødige kilo til livs på, for hvis man får opereret sin mavesæk mindre, vil dette resultere i, at man hurtigere vil opleve en mæthedsfornemmelse, og det er dette som gør, at man ikke spiser lige så meget, som man ellers ville have gjort.

Sådan foregår en gastrisk banding hvor man får opereret mavesækken mindre

Hele idéen med en gastrisk banding er, at patienten, som får foretage operationen skal spise mindre, og det er derfor, at man operere mavesækken mindre.
Når lægen skal udføre denne operation, vil vedkommende udføre en kikkertoperation, hvor lægen vil indføre et bånd og efterfølgende tilpasse det patientens mavesæk.
Man kan typisk forvente at det tager et sted imellem 1 og 2 timer at få udført operationen, og så foregår det altid under fuld bedøvelse.

Bivirkninger i forbindelse med at få foretaget denne operation

Når man har fået foretaget operationen, kan man komme ud for, at det bliver vanskeligt at indtage mad. Hvis dette problem bliver ved, har man mulighed for at få løsnet båndet, således det bliver lettere igen at indtage mad.
Modtag professionel konsultation og blive meget klogere på Gastrisk Banding her:

Book en konsultation hos Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

 

 

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links