Fjernelse af vorte med non-ablativ laser/IPL/RF

Fjernelse af vorte med non-ablativ laser/IPL/RF

Der findes flere forskellige former for behandling, hvor man gør brug af non-ablativ laser. 

Sådan foretager din behandling fjernelse af vorter med non-ablativ laser/IPL/RF

Inden lægen går i gang med udføre selve behandlingen, så skal der først og fremmest indhentes en række oplysninger omkring dig. Lægen vil formodentlig spørge ind til en række forskellige ting såsom tidligere hudlidelser, allergi, brug af medicin samt en række andre forskellige ting, som kan være relevant for behandlingen.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Når din læge går i gang med selve behandlingen kan dette gøres på flere forskellige måder. Der kan både bruges laser, men der kan også bruges IPL/RF. Forskellen er, at man i stedet for at gøre brug af laser bruger intenst impulserne lys (deraf kommer forkortelsen IPF).

Begge former for behandling giver dig et godt resultat, hvor du slipper af med dine vorter.

Bedøvelse i forbindelse med fjernelse af vorter

Normalvis gør man aldrig brug af bedøvelse af nogle art, når man får lavet denne form for behandlinger, og det skyldes at det ikke er en behandling som er smertefuld eller gør ondt. Dog kan man godt komme ud for, at man kan mærke en stikkende fornemmelse.

I enkelte tilfælde, kan man komme ud for, at der vil blive smurt gelé på det område, der skal behandles. Denne gelé er lokal bedøvende – dog bruges dette ikke normalvis.

Denne behandling foretages ambulant.

Bivirkninger efter fjernelse af vorter

Efter man har fået udført behandlingen, hvor man får fjernet sine vorter, kan man godt opleve, at man føler sig solbrændt. Dette er dog blot en meget kortvarig bivirkning, som typisk vil forsvinde efter et par timer. Der er desuden også nogen som oplever kløe efter behandlingen. Igen er dette blot midlertidige bivirkninger som hurtigt går over efter et par dage.


Se priser hos Roskilde Privathospital


Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links