Fjernelse af vorte (hudtumor)

Fjernelse af vorte (hudtumor)

Fjernelse af hudtumor eller fjernelse af vorte er muligt at gøre på flere forskellige måder. Typisk er der mange, som har fået en dygtig læge til at brænde vorter. Dette kan man gøre uanset om der er tale om vorter på hænder eller vorter på fødder. En dygtig og erfaren læge kan i øvrigt også hjælpe dig, hvis du skal have foretaget en fjernelse af vorter i ansigtet eller hvis du har en skælvorte, som du gerne vil slippe af med.

Plastikkirurgi vorte

Der er mulighed for at få fjernet sine vorter ved at gøre brug af plastikkirurgi. Dog ser man typisk, at langt de fleste, som skal have fjernet deres vorter får dette gjort enten ved at få brænde deres vorte, bortskære vorten eller ved at nedfryse den.

Hvilken af de forskellige former for behandling der er den bedste afhænger i høj grad af hvilken type af vorte, der er tale om, og så afhænger det desuden også af hvor mange vorter, der skal behandles.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Årsagen til fjernelse af vorter

Når man får foretaget en fjernelse af vorter, så er det fordi man har en fysisk gene ved, at man bærer vorter, hvilket er forståeligt. Der er desuden også mange, som får fjernet deres vorter, da det kan være et problem for ens udseende at have vorter.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links