Fjernelse af tatovering med non-ablativ laser

Fjernelse af tatovering med non-ablativ laser

Har man fået lavet en tatovering, som man efterfølgende fortryder, har man mulighed for at få fjernet denne. Dette kræver en klinisk behandling fra en læge, som går ind og benytter sig af non-ablativ laserbehandling/IPL/RF.

IPL, som er en forkortelse for ”intenst pulserende lys”, er når man går ind og rammer pigmenterne i din tatovering, hvorefter man lader den omkringlæggende hud rundt om din tatovering forblive uskadt.

Når man bruger IPL eller RF som behandlingsform, må man forvente at skulle igennem mere end blot en behandling, før at ens tatovering er helt væk.

Sådan foregår behandlingen ved fjernelse af tatoveringer med brug af non-ablativ laser

Det foregår således at behandleren belyser dine pigmenter med laser, intenst pulserende lys eller RF, hvilke gør at din tatovering vil forsvinde. Fordelen ved at gøre brug af denne type behandling for at slippe af med sin tatovering er at behandlingen udelukkende påvirker selve den pigmentering, du har på din hud. Det er udelukkende farven der forsvinder. Når du får lavet behandlingen vil den omkringlæggende hud ikke bliver påvirket af, at du har fået foretaget behandlingen.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Under selve behandlingen vil du muligvis kunne opleve smerte mens selve lysskuddet bliver givet. Dette er dog noget som kun foregår kortvarigt.

Efter din behandling med non-ablativ laser, IPL eller RF.

Når du er blevet behandlet med non-ablativ laser, IPL eller RF kan der være en række bivirkninger, som man i nogle tilfælde vil opleve efter man har fået fjernet sin tatovering. Nogle af de bivirkninger du kan komme til at opleve er blandt andet rødme. Heldigvis er de bivirkninger der forekommer efter behandlingen kortvarige. Man kan være udsat for, at huden har et rødligt eller bronzefarvet skær, hvilket den kan have i en periode på op til 5 – 7 dage.

Derudover kan man opleve hævelser. Disse vil typisk fortage sig når der er gået et sted i mellem 2 – 3 dage.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo