Fjernelse af modermærke (kirurgisk)

Fjernelse af modermærke (kirurgisk)

Hvis man har et modermærke, som sidder et træls og irriterende sted på kroppen, så har man mulighed for at få det fjernet med et kirurgisk indgreb. Det er en behandling, som man får foretaget af 2 forskellige årsager. Den ene årsag til at få foretaget en fjernelse af sit modermærke er naturligvis, at det ikke altid er særlig pænt at kigge på – i hvert fald ikke hvis det sidder et irriterende sted på kroppen.

Fjernelse af modermærke kirurgi

Derudover får folk også fjernet deres modermærker med kirurgi, fordi at der kan være risiko for, at et modermærke kan udvikle sig til kræft. For at man kan undgå dette, er der derfor mange, som ganske simpelt vælger at få skåret deres modermærker væk. Dog er sidstnævnte den årsag til en behandling den, som man ser hyppigst udført kirurgisk.

Indhent tilbud på at få fjernet dit modermærke kirurgisk

Så hvis du godt kunne tænke dig at slippe af med et træls og irriterende modermærke, så bør du måske overveje, om det ikke kunne være en god idé at få foretaget en fjernelse af modemærke ar. Indhent uforpligtende tilbud fra anerkendte klinikker igennem siden her.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Fjernelse af modermærke med laser

Det anbefales derfor også, at man af visuelle årsager ikke bør få foretaget denne behandling kirurgisk. Til det formål kan man med fordel benytte sig af andre måder, at slippe af med modermærkerne på. En af disse metoder er blandt andet fjernelse af modermærke med non-ablativ laser, hvilket der er mange, som får foretaget, hvis det er af visuelle årsager.

Sådan foregår behandlingen med fjernelse af modermærker kirurgisk

Der findes flere forskellige former for fjernelse af modermærker. Dette sker nemlig mange forskellige steder på kroppen, og alt afhængig af hvor på kroppen, du har et modermærke, vil behandlingen forløbe sig ud fra det. Fjernelse af modermærke i øjet eller fjernelse af modermærke i ansigtet behandles nemlig ikke altid ligesom andre modemærker gør. Man kan nemlig også komme af med sine modermærker ved at gøre brug af fjernelse af modermærke med laser eller ved at gå til en læge, som kan lave dig en fjernelse af modermærke med ablativ laser.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo