Fjernelse af brystimplantat

Fjernelse af brystimplantat

Hvis du har et brystimplantat, som du godt kunne tænke dig at få fjernet, så har du muligheden for dette på en række forskellige klinikker i Danmark, hvor du kan finde dygtige kirurger, som har specialiseret sig indenfor fjernelse af brystimplantater.

Sådan foregår en behandling, hvor du får fjernet et brystimplantat

Hvis du skal have foretaget denne operation, så foregår det ved at lægen skærer et snit i det mærke område omkring brystvorten, under din armhule eller under brystets fold. Det afhænger lidt af, hvordan den enkelte situation ser ud. Herefter går lægen ind og fjernet det brystimplantat, du gerne vil have væk.

Når du får foretager denne operation, vil du komme i fuld bedøvelse.

Fjern implantater med en behandling der giver et godt resultat

Fjernelse af brystimplantater er en operation, som der er blevet foretaget igennem de sidste mange år, og det er noget, som rigtig mange har fået gjort med nogle rigtig flotte resultater.

Modtag tilbud hos Cerix.dk

Gå til Cerix.dk

Modtag tilbud hos hos Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

Bivirkninger der kan forekomme efter, du har fået fortaget operationen

Når man får foretaget denne operation, hvor man får fjernet sit brystimplantat, kan der i visse tilfælde forekomme en række bivirkninger som følge af behandlingen. Nogle af de bivirkninger, der kan forekomme er blandt andet tendens til ømhed, blodudtrækninger samt hævelse på det behandlede sted. Derudover er der også risiko for, at der kan forekomme forandringer i brystvortens følsomhed. Ved at få foretaget denne operation, skal man desuden også være indforstået med, at der vil forekomme et permanent ar som følge af behandlingen.

En god ide at indhente flere tilbud

Det kan være en god ide at indhente tilbud fra flere kirurger, så det er helt sikkert på at du vælger det rigtige for dig. Det er ikke nødvendigvis det første der er det bedste, og jo flere du går i dialog med omkring indgrebet, jo mere tryg vil du føle dig i sidste ende.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo