Fedttransplantation

Fedttransplantation

I bund og grund er en fedttransplantation at flytte fedt fra et sted på kroppen til et andet sted på kroppen. Meget ofte flytter man fedtet fra maveregionen og op til ansigtet, når patienten ønsker at få foretaget ændringer i sit udseende.

Fedttransplantation bruges i mange sammenhænge

Det sker i rigtig mange forskellige sammenhænge, at man gør brug af en fedttransplantation. Sædvanligvis er det i høj grad til at give patienten en glattere hud, at man benytter sig af en fedttransplantation. Dette gøres ved, at man tager fedt fra eksempelvis maveregionen, som efterfølgende føres ind i huden omkring rynkerne, som efterfølgende bliver glattet hud.

Denne behandling har vist sig at være enormt effektiv, og den har givet en hel del patienter nogle super gode resultater. Af samme årsag benytter man sig også af fedttransplantationer i andre sammenhænge. Man bruger blandt andet fedttransplantationer til at give folk større hage og kindben. Grunden til at man benytter fedttransplantation til forstørrelse af hage og kindben er, at det er effektivt, og det giver nogle gode resultater.

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo