Fedtsugning

Fedtsugning

Syntes du, at fedtdepoterne på for eksempel din mave, hofter eller lår er begyndt at tage overhand? Den moderne livsstil har for mange mennesker den konsekvens, at de ofte glemmer at få rørt sig nok. Ligeledes lever mange et så travlt arbejdsliv, at de ofte er for trætte til at lave sund og nærende mad, når de er færdige på deres respektive jobs. Mange vælger derfor den nemme løsning – færdigretter og fastfood. Ofte er disse retter langt mere fedtholdige end naturlig sund mad, du kan lave derhjemme. Det kan derfor være nødvendigt i visse tilfælde at få foretaget en fedtsugning.

Store fedtdepoter

At have fedtdepoter på din krop, som har vokset sig alt for store, har en række negative følger. Den første og mest indlysende er naturligvis, at der simpelthen er helbredsmæssige risici forbundet med denne tilstand. En anden negativ konsekvens er, at du med overvejende sandsynlighed vil forsøge at gemme din krop væk fra omverdenen, fordi du skammer dig – både over at din krop ikke er klassisk smuk – men også fordi synet af din krop måske får andre til at tænke, at du har manglende dømmekraft og manglende selvkontrol.

Fedmeoperation –  Sådan foregår det

En række forskellige muligheder eksisterer for dig, der er blevet godt og grundigt træt af disse fedtdepoter – herunder fedtsugning af mave, fedtsugning af hofter samt fedtsugning af lår. Slip for fedtdepoter, der så at sige er i overskud, ved at få foretaget en billig fedtsugning. Overordnet set er en fedtsugning en relativt simpelt operation. Som navnet antyder bliver overskydende fedtceller og væv simpelt suget ud af det område, som operationen koncentrerer sig om. Der findes et væld af forskellige fedtsugning priser – disse afhænger også af, om operationen er en traditionel fedtsugningsoperation eller om der er tale om en fedtsugning med laser.

Få et uforpligtende tilbud fra os

Hvis du syntes, at det er på tide at ændre på den måde du ser ud på – fordi din krops fedtdepoter simpelthen er blevet for store og usunde for dig på alle planer, så er du kommet til det rigtige sted. Du kan herunder indhente nogle tilbud på hvad det skal koste at få lavet lige præcis den fedtsugning som du drømmer om.

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Fakta om fedtsugning:

  • Operationstid: Individuelt
  • Sygemeldingsperiode: 1-2 uger
  • Bedøvelse: Fuld narkose
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste

Hør mere om fedtsugning her

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo