Fedtsugning på hagen

Fedtsugning på hagen

Hvis du går og døjer med for meget fedt på hagen, og du godt kunne tænke dig at komme noget af alt det overflødige fedt til livs, så kan en mulig løsning på problemet være at få foretaget en fedtsugning af din hage. Når man får foretaget en fedtsugning af hagen, får man fjernet en del af det fedtvæv, der sidder ved hagen.

Hvad er formålet med at få foretaget en fedtsugning?

For at få det slået helt fast med 7-tommersøm, så er en fedtsugning ikke noget, som man bør tage, hvis man bare gerne vil opnå et hurtigt vægttab. Fedtsugning er noget, der som regel bliver foretaget, hvis en patient ikke har været i stand til at kunne tabe sig ved hjælp af kostændringer samt ved at dyrke motion.

Hvis det ikke har lykkes for patienten at gøre dette, så kan det være en nødvendighed at gå ind og fjerne unødigt fedtvæv, for patienten kan opnå det ønskede resultat.

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Prisen på at få lavet en fedsugning af hagen

Det kan være meget svært at afgive en helt præcis pris for at få foretaget en fedtsugning af hagen. Der kan være flere forskellige faktorer, som kan gøre sig gældende. At du foretaget en fedtsugning kan tidsmæssigt variere fra alt imellem en og fem timer.

Fakta om fedtsugning:

  • Operationstid: Individuelt
  • Sygemeldingsperiode: 1-2 uger
  • Bedøvelse: Fuld narkose
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo