Fedtinjektion

Fedtinjektion

Fedtinjektion giver dig blandt andet mulighed for at komme rynker i ansigtet til livs. Mange mennesker er godt trætte af at have rynker i ansigtet, men heldigvis kan man gøre noget ved netop dette problem. Hvis man ønsker at komme rynkerne til livs, så kan man få fjernet fedt fra et andet sted på kroppen, hvor fedtet er uønsket, og efterfølgende kan man eksempelvis få injiceret dette fedt, der for man har rynker, således man kan glatte huden ud.

Fedtinjektion bruges til andet end bare rynker

Selvom fedtinjektion er en metode, som meget ofte er anvendt for de personer, som ønsker at komme rynker til livs, så er det ikke det eneste man kan bruge en fedtinjektion til. Hvis man får foretaget en fedtinjektion, så har man samtidig også mulighed for at få forstørret sine læber ved hjælp af brug af eget fedt.

Det er et godt alternativ til blandt andet restylane, som også er et fyldestof, der bliver brugt, når man skal have forstørret sine læber.
Med andre ord, kan man gøre brug af en fedtinjektion, hvor man bruger eget fedt i rigtig mange forskellige sammenhænge.

Book en konsultation hos Cerix.dk

Gå til Cerix.dk

Book en konsultation hos Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

Book en konsultation før du beslutter dig

Hvis du godt kunne tænke dig at få foretaget en fedtinjektion, hvor der bliver taget fedt fra et sted på din krop, som vil blive brugt til eksempelvis læber eller rynker, så kan du med fordel tage kontakt til en af ovenstående klinikker. Det er altid en god idé at booke en konsultation før du beslutter dig, så du har helt indforstået med den komplette procedure.

 

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo