Endermologi mod appelsinhud

Endermologi mod appelsinhud

Er du træt af appelsinhud, så frygt ej. Der er nemlig god mulighed for at få fjernet det appelsinhud, som irriterer dig. Det kan du gøre ved at benytte dig af endermologi.

Endermologi er en massageform, hvor man bliver masseret af et specielt apparat. Dette gøres for at øge blodtilførslen samt tilførslen af lymfevæske på det behandlede område. Dette gør at kollagen-produktionen vil blive kraftigt forøget, og derved får du en flottere og glattere hud.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital
  • Huden fremstår flottere
  • Huden fremstår glattere
  • Kollagen-produktion øges

Der bliver ikke brugt nogle former for bedøvelse i forbindelse med denne behandling, da der ikke er nogle kirurgiske indgreb i forbindelse med behandlingen af appelsinhud.

Dette skal du være opmærksom på når du får foretaget endermologi

Når man får foretaget endermologi, skal man være klar over en ting. Der er ikke nogen garanti for, at en behandling vil hjælpe dig, og ofte vil det kræve mere end en behandling før, at du vil kunne se mærkbare resultater.

Dette skal du være opmærksom på inden du vælger at få foretaget endermologi.

Bivirkninger ved at få fjernet appelsinhud med endermologi

Der er ikke nogle bivirkninger ved at gøre brug af endermologi til at komme af med appelsinhud. Dog kan der i sjældne tilfælde forekomme blå mærker efter en behandling, men det er meget sjældent, at man ser dette. Derudover frarådes det desuden at man gør brug af denne behandling, hvis man har dårligt hjerte, eller hvis man indtager nogle bestemt typer af medicin. Du kan tage kontakt til tre forskellige klinikker her på siden ganske gratis og uforpligtende, hvis du ønsker mere uddybende information omkring hvilken type medicin, du ikke må tage, når du skal have denne behandling mod appelsinhud.

Efter behandlingen mod appelsinhud

Når du har været igennem første behandling, kan det godt være, at resultatet endnu ikke er helt som ønsket. På den fleste personer kræver denne behandling, at man tager flere behandlinger end blot den første, for at få de ønskede resultater. Det er ikke alle behandlingen virker på.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links