Efterstær laserbehandling (YAG-laser)Efterstær er noget, som man kan opleve, hvis man tidligere har haft grå stær og har fået foretaget en grå stær operation. Efterstær er noget, som man kan komme til at opleve i mange år efter, man har fået udført grå stær operationen. Det er det, som gør, at efterstær er en lidt speciel sygdom at have.

Sådan behandles du for efterstær

Hvis du gerne vil behandles for efterstær, så foregår dette ved, at du får brændt et hul i den lille og uklare linsekapsel. Når du får gjort dette, så vil dit efterstær forsvinde.

Inden behandlingen går i gang, sørger behandleren i øvrigt også for at bedøve dig. Dette foregår ved brug af øjendråber, som virker bedøvende på øjnene. 

Få tre tilbud på at slippe af med efterstær

Har du oplevet at have efterstær, og er du interesseret i at få udført en behandling, som kan hjælpe dig af med efterstær, så er der ganske glimrende muligheder for dette i Danmark. Der er op til flere forskellige klinikker, som kan hjælpe dig med at få fjernet efterstær.

Hvis du godt kunne tænke dig at få mest muligt for dine penge, når du skal have udført denne operation med behandling af efterstær, så bør du finde det sted, hvor du får mest for dine penge. Du kan både ganske gratis og helt uforpligtende modtage tre gode tilbud på klinikker.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned