Dysport mod armsved

Dysport mod armsved

Armsved er et problem, der er mange der døjer med, men heldigvis kan det godt lade sig gøre at slippe af med den ubehagelige lugt, der ofte vil opstå, hvis man har meget armsved.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Ønsker du at komme af med ubehagelige svedproblemer?

At have svedproblemer kan være meget ubehageligt, men heldigvis har man mulighed for at slippe af med dette meget generende og irriterende problem. Ved at gøre brug af dybsport kan man undgå armsved. Det kræver blot, at man har fået udført en behandling, hvor der bliver gjort brug af behandlingen med botox / dysport.

Sådan foregår behandlingen med dysport / botox

Behandleren, som skal hjælpe dig af med dine svedproblemer, indsprøjter dybsport for blokere dine nerveimpulser til svedkirtlerne.

Inden selve behandling går i gang, hvor du får injiceret en væske, så starter din behandler altid ud med at desinficere din hud. Dette gøres af den simple årsag, at man ikke ønsker infektioner, og for at undgå dette skal man huske at desinficere huden, inden man går i gang med behandlingen.

En behandling tager under en halv time at få lavet, og ved at få udført denne behandling vil du muligvis opleve en lille kortvarig smerte på det tidspunkt, din behandler injicerer.

Eftersom der er tage om en mindre behandling, bliver der ikke givet nogle former for bedøvelse.

Behandlingen, som mindsker din armsved, har en effekt i 9 – 12 måneder, hvorefter behandlingen skal gentages.

Efter du har fået foretaget din behandling med dysport / botox

Når du har fået foretaget din behandling med brug af dysport / botox, kan du i de følgende dage opleve nogle bivirkninger ved behandlingen. Nogle af de hyppigste bivirkninger, der opstår som følge af en behandling med dysport, er blandt andet en mindre hævelse i det behandlede område samt rødme. Du skal dog være opmærksom på, at dette blot er kortvarige bivirkninger, som vil fortage sig efter et par dage. Der kan desuden også i visse tilfælde forekomme blå mærker og hovedpine. Også dette er ganske ufarligt og blot bivirkninger der varer et par dage.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links