Dermabrasio (hudslibning) mod rynker og akne-ar

Dermabrasio (hudslibning) mod rynker og akne-ar

Har du et ønske om at få en glattere og smukkere hud, så kan dermabrasio mod rynker og akne-ar være en god løsning. Når du får udført en sådan behandling, er det med henblik på at give dig en glattere hud, hvor du får mindsket antallet af rynker samtidig med at akne-ar kan fjernes.

Sådan foregår behandlingen med dermabrasio

Når man har fået foretaget en hudslibning, vil kroppen efterfølgende danne en ny og glattere hud.

Dermabrasio er en behandlingsform, som i princippet kan fjerne de fleste forandringer, der er i det øverste hudlag. Man kan desuden også bruge dermabrasio, når man skal have fjernet modermærker. Man kan sågar anvende denne type af behandling, hvis man har en overfladisk tatovering, som man gerne vil af med.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Risiko ved brug af dermabrasio

Når man får udført en hudslibning, så skal man være klar over, at det er en større behandling, og det er noget, som kun bør benyttes på områder, hvor der er særligt brug for det.

Du kan med fordel tage kontakt til flere af de klinikker, som tilbyder denne type af behandling for at få råd og vejledning omkring, hvilke type behandling, du bør vælge. Der findes nemlig også alternativer til hudslibning, som er i en lidt mildere form.

Disse mildere behandlingsformer er blandt andet mikro-dermabrasio og kemisk peeling.

Man skal være egnet for at få foretaget en behandling med dermabrasio

Det er ikke alle der er lige egnet til at få foretaget en behandling med dermabrasio. Det kan nemlig vigtigt, at man har et godt helbred, når man skal have foretaget behandlingen. Derudover er behandlingsformen målrettet til mænd og kvinder, som er over 18 år.

Hvis man er kvinde og bliver gravid inden for seks måneder efter behandlingen har fundet sted eller man tager østrogen, kan der være risiko for, at man udvikler pigmentpletter på den nye hud, som kommer efter behandlingen med hudslibning.

At få foretaget en hudslibning kan være smertefuldt, og derfor bliver man altid bedøvet, når man får foretaget behandlingen. Der bliver enten lokalt eller fuldt bedøvet.

Når man har fået foretaget behandlingen, skal man efterfølgende gå med forbinding, indtil området er helet. Dette vil typisk tage omkring en uge.

Man bør i øvrigt undgå at dyrke sport samt andre fysiske aktiviteter i en periode på fire-seks uger efter behandlingen, da der eksempelvis ved sport kan være risiko for, at man kan støde hovedet sammen med en anden.

Hvis man er mand, skal man desuden også være indstillet på at undlade barbering på det behandlede område i et stykke tid.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links