Der er ingen skam i skønhedsoperationer!

I Danmark er det blevet mere normalt at få foretaget en eller flere skønhedsoperationer. Vi ser blandt andet flere og flere influencere, som deler deres erfaringer på de sociale medier, og de er derfor med til at ændre samfundets syn på, hvad der er normalt.

Men hvad er normalt?

Normalt er betegnelse for noget som er det typiske, almindelige og hvad man forventer, og er noget, som er skabt af samfundet. Hvis nogle stikker sig ud for normalen, så begynder vi som samfund at have en holdning, samt debattere om hvorvidt det er sundt for vores samfund.

Det er netop det vi ser omkring skønhedsoperationer. Det er ingen skam at få foretaget skønhedsoperationer, hvis man stiller sig selv spørgsmålet.

Hvorfor ønsker jeg at få lavet en skønhedsoperation?

Det er en af de spørgsmål som Phillip Pfeiffer altid spørger sine patienter om.

Pfeiffer Plastikkirurgi er beliggende i Roskilde og har udført over 700 brystforstørrelser siden 2015, og har årelang erfaring med plastikkirurgi.

Han lægger stor vægt på, at slutresultatet på hans patienter bliver så harmonisk som muligt, og at patienten får følelsen af, at de bliver en bedre udgave af dem selv.

Nye naturlige bryster

I dag kan man få lavet meget naturlige bryster og med minimale ar. Hos Pheiffer Plastikkirurgi tilbydes ’Minimal Scar’ hvilket betyder at arret vil være helt ned til 3 cm, og du vil derfor næsten ikke kunne se arret.

Tendensen vi ser, i dag er, at flere kvinder og unge piger, ønsker sig velproportioneret naturlige bryster. Grundende er alle forskellige, men det vigtigste er at fortælle .. Det lige meget hvad grunden er, så længe du selv føler, at operationen vil gøre dig til en bedre udgave af dig selv!

Hvem egner en brystforstørrende operation sig til?

En brystforstørrende operation egner sig til alle, og alle er velkomne hos Pfeiffer Plastikkirurgi.

Hos de yngre kvinder ser vi et brændende ønske om at få en større barm, eller ønsket om at få lige store bryster. Vi oplever også kvinder, som kommer efter, de har ammet ét eller flere børn, og brysterne bare ikke har samme volumen længere, eller kvinder hvor brysterne er begyndt at hænge med alderen.

Lige meget hvad årsagen er, ved vi at ønsket om at få lavet bryster er stort, og det har stor påvirkning på kvinderne.

Få et naturligt, friskere og yngre look med ansigtskirurgi

Oplever du huden i ansigtet har mistet elasticiteten og ansigtet er blevet slapt?

I takt med at vi bliver ældre, og naturen går sin gang, så begynder alderstegnene at vise sig. Når man rammer 30’erne begynder man at danne rynker, og når vi rammer 40’erne, vil man opleve at huden i ansigtet, mister sin elasticitet. Når vi rammer 50’erne begynder huden at blive løs, og vi begynder at kunne se huden bliver løs omkring halsen.

Derfor kan et ansigtsløft være løsningen!

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi et professionelt team, som mestrer at skabe naturlige resultater. Vi ønsker at genskabe dit naturlige yngre udseende, uden at vi ændrer på ansigtets karakteristika

Pfeiffer Plastikkirurgi benytter sig af den nyeste metode MACS -Lift. Denne metode giver et naturligt løft af ansigtet, samt mindre ar end ved et større ansigtsløft.

Hvad er et MACS -Lift?

Det er en forholdsvis ny teknik, som er god, hvis ansigtet har mistet mere tyngde.

Metoden går ud på, at via permanente tråde holdes det løse væv oppe. Trådende fikseres muskelhinderne ved tindingen samt kindben, hvor de derefter løfter op i mellemansigtets muskulatur.

Hvis ansigtet har for meget fylde på halsen, kan tyngden yderligere reduceres med en fedtsugning. Vi har mange patienter, som ofte supplerer andre skønhedsoperationer i forbindelse med et ansigtsløft.