Indadvendte brystvorterBåde mænd og kvinder kan lide af indadvendte brystvorter. Dette til trods er det oftest hos kvinder, det udvikler sig til et egentligt problem, når deres brystvorter vender indad – dette for eksempel i forbindelse med amning.

Indadvendte brystvorter – hvad betyder det for hverdagen?

Hvis en nybagt mor ikke er i stand til at amme sit nyfødte barn, kan dette resultere i manglende selvværd og følelsen af ikke at slå til som mor. For mænd er der oftere tale om, at manden simpelthen synes, at det ser grimt ud med indadvendte brystvorter. Dette kan naturligvis også ofte resultere i, at manden i sidste instans kan miste en stor mængde selvtillid og simpelthen være genert i forhold til at vise sin bare overkrop, for eksempel om sommeren på stranden. Fælles for både mænd og kvinder er altså, at denne lidelse, uanset hvor lille den måtte synes, kan have ganske store og negative konsekvenser i forhold til den ramtes generelle livskvalitet og humør. Det er frygteligt, når en fysisk skavank har den effekt, at man på det mentale plan begynder at opføre sig anderledes. Man kan for eksempel ende med at “lukke sig inde” i sig selv istedet for at møde verden med oprejst pande – og bryst. Indadvendte brystvorter er heldigvis en tilstand, som der kan rettes op på via et simpelt kirurgisk indgreb.

Sådan hjælpes du med dine brystvorter

Indgrebet er ikke særlig omkringsiggribende – og hele proceduren foretages under lokalbedøvelse. Normalt vil patienten kunne tage hjem umiddelbart, efter indgrebet er overstået. Et indgreb af denne type kan i den grad være med til at gøre dig mere tilfreds med dit generelle udseende.

Modtag tre unikke og uforpligtende tilbud

Vores unikke koncept gør desuden, at du kan få tre tilbud på operationen, hvoraf samtlige detaljer vil fremgå. Du vil herefter i ro og mag kunne gennemgå alle detaljer i de enkelte tilbud, og derefter foretage et valg i forhold til, hvilken operation netop DU ønsker. Hvis du har yderligere spørgsmål, er vi naturligvis altid klar til at besvare disse. Vi ser frem til at høre fra dig.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned