Indadvendte brystvorter

Indadvendte brystvorter

Både mænd og kvinder kan lide af indadvendte brystvorter. Dette til trods er det oftest hos kvinder, det udvikler sig til et egentligt problem, når deres brystvorter vender indad – dette for eksempel i forbindelse med amning.

Indadvendte brystvorter – hvad betyder det for hverdagen?

Hvis en nybagt mor ikke er i stand til at amme sit nyfødte barn, kan dette resultere i manglende selvværd og følelsen af ikke at slå til som mor. For mænd er der oftere tale om, at manden simpelthen synes, at det ser grimt ud med indadvendte brystvorter. Dette kan naturligvis også ofte resultere i, at manden i sidste instans kan miste en stor mængde selvtillid og simpelthen være genert i forhold til at vise sin bare overkrop, for eksempel om sommeren på stranden.

Fælles for både mænd og kvinder er altså, at denne lidelse, uanset hvor lille den måtte synes, kan have ganske store og negative konsekvenser i forhold til den ramtes generelle livskvalitet og humør. Det er frygteligt, når en fysisk skavank har den effekt, at man på det mentale plan begynder at opføre sig anderledes. Man kan for eksempel ende med at “lukke sig inde” i sig selv istedet for at møde verden med oprejst pande – og bryst. Indadvendte brystvorter er heldigvis en tilstand, som der kan rettes op på via et simpelt kirurgisk indgreb.

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Fakta:

  • Operationstid: 1-2 timer
  • Sygemeldingsperiode: 1-3 dage
  • Bedøvelse: Lokal/Fuld
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste

Sådan hjælpes du med dine brystvorter

Indgrebet er ikke særlig omkringsiggribende – og hele proceduren foretages under lokalbedøvelse. Normalt vil patienten kunne tage hjem umiddelbart, efter indgrebet er overstået. Et indgreb af denne type kan i den grad være med til at gøre dig mere tilfreds med dit generelle udseende.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo