BrystreduktionHvis dine bryster er markant større end gennemsnittet, så er odds for, at du har oplevet forskellige gener i den forbindelse i dén grad til stede. Ikke alene kan det være svært for kvinder med store bryster at finde det tøj, de kan lide i den rigtige størrelse. Langt mere alvorligt er der en række forskellige, fysiske gener forbundet med for store bryster.

Gener i forbindelse med for store bryster

Hvis du i det daglige oplever smerter i nakke og ryg – samt for eksempel hudirritationer i området omkring dine bryster, kunne dette meget vel være en indikation på for tunge bryster. Mange kvinder er muligvis ikke klar over det, men i de tilfælde, hvor dine brysters størrelse gør, at du for eksempel har smerter i nakke og ryg, er det muligt at søge om offentligt tilskud til brystreduktion via sygesikringen. Således du enten slet ikke skal betale selv – eller din egenbetaling bliver særdeles lille.

Kirurgisk indgreb for brystreduktion

Brystformindskende operationer foretages typisk som en fedtsugning, hvor overskydende fedtvæv og kirtler fjernes – ligeledes vil overskydende hud blive fjernet kirurgisk således, at du efter indgrebet vil have faste bryster – men bryster som efter brystreducering forhåbentlig ikke længere er årsag til fysiske smerter. Brystreduktion priser har været for nedadgående i de senere år i kraft af, at flere og flere patienter har valgt at gøre brug af metoden. Du kan naturligvis også få den hjælp, du ønsker, til at nå en højere livskvalitet, hvor du kan iklæde dig det tøj, du ønsker samt til at leve et liv uden smertegener fra for tunge bryster.

Lad os hjælpe dig – modtage tre uforpligtende tilbud

Vi tilbyder dig den service, at vi kan indhente tre unikke tilbud på netop dén behandling, du ønsker. Det eneste, du bedes gøre, er at give os dine kontakt oplysninger samt en smule mere information omkring, hvilken type behandling du har i tankerne – samt hvilket omfang for eksempel din brystreduktion skal have. Vi vil, baseret på de oplysninger du har givet os, i løbet af kort tid vende tilbage til dig med tre gode tilbud, som du kan vælge ud fra. Der er naturligvis ingen købstvang – tilbuddene er ganske uforpligtende – det er op til dig, om du vil gøre brug af nogen af dem.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned