Brystreduktion for mænd (Gynækomasti)

Brystreduktion for mænd (Gynækomasti)

Både mænd og kvinder kan, efterhånden som de bliver ældre, opleve, at forskellige dele af deres kroppe ikke længere er så faste og velformede, som de var engang. Dette er der jo i sagens natur intet unaturligt i – sådan har det altid været – og sådan vil det nok altid være.

Gynækomasti

Nogle mænd rammes også af lidelsen gynækomasti – en lidelse der betyder, at manden begynder at udvikle bryster. Der er simpelthen for meget fedtvæv eller for mange kirtler i brystområdet. Dette betyder, at mænd, der rammes af denne lidelse, begynder at få bryster, der føles og til dels også af og til ser ud som kvinders bryster. Det er der ganske givet ikke mange mænd, der ville føle sig tilfredse med. Nu til dags er der dog forskellige muligheder for at “rette” på problemet.

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Løsningen på brystreduktion

Et af de relativt nye tilbud er brystreduktion for mænd. Denne type af indgreb kan være relevant både i forbindelse med gynækomasti eller i forbindelse med for eksempel et markant vægttab. Efter at have tabt en del vægt kan en mand typisk ende i en situation, hvor der på brystet er en stor mængde af overskydende hud, som bare “hænger”. Dette overskydende hud kan fjernes via et kirurgisk indgreb.

Kirurgen laver simpelthen et mindre snit og skærer overskydende hud fra således, at brystkassen efter indgrebet igen vil fremstå stram, fast og velformet. Indgrebet kan foretages med lokalbedøvelse eller under fuld narkose i forhold til dine specifikke ønsker. Normalt vil du være i stand til at tage på arbejde igen efter nogle dage eller en uges tid uden nævneværdige gener efter at have gennemgået det operative indgreb. Vi har mulighed for at tilbyde denne behandling til alle mænd.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo