BrystløftEfter at have født har dine bryster måske ikke længere det “hold” og den facon, de havde tidligere. De er måske begyndt at hænge. Det er langt fra usædvanligt, at dette sker for mange kvinder. I særdeleshed efter de igennem en længere periode har ammet deres nyfødte. Mange kvinder mister forbindelsen til deres egen kvindelighed. De føler sig helt enkelt usexede og mere som mælkemaskiner.

Pæne bryster kan betyde meget i dagligdagen

Dette kan resultere i manglende selvværd, manglende “gnist” og manglende sexlyst. Det kan have vidtrækkende konsekvenser i forhold til et normalt samliv med din partner. En række andre ubehageligheder forekommer også ofte. Situationen er heldigvis, at der nu til dags findes løsninger på markedet, som kan hjælpe nybagte mødre og andre kvinder, hvis bryster er begyndt at hænge; dette kan være en operation for at foretage et brystløft og forstørrelse af brystets omfang – enten via udelukkende en opstramning eller i kombination med indoperering af enten kunstige implantater eller en brystforstørrelse med patientens eget fedt. Brystløft priser har bevæget sig nedad i de senere år i takt med, at såvel udbud som efterspørgsel har været kraftigt stigende.

Brystløftoperationen er ganske simpel

Den typiske operation foregår ved, at man fjerner en mængde af den overskydende hud, som måtte have samlet sig i brystregionen – herefter sys brystet sammen igen – og som oftest er der stort set intet ar at se blot få måneder efter, at operationen er foretaget. Selve den kirurgiske procedure tager ca. 2-4 timer og kan foretages enten med lokalbedøvelse eller under fuld narkose. Under normale omstændigheder vil patienten blive udskrevet samme dag.

Lad os sende dig tre gode tilbud!

Her hos os tilbyder vi dig tre rigtig gode tilbud på netop den operation, du har i tankerne. Lad os vide, hvordan vi kan komme i kontakt med dig – og fortæl os lidt flere detaljer omkring det præcise omfang, du har i tankerne i forbindelse med operationen. Vi vil så i løbet af kort tid komme med tre ganske uforpligtende tilbud, som du i ro og mag kan se igennem. Du kan herefter helt selv vælge, hvorvidt du ønsker at gøre brug af et af tilbuddene eller ej. Det er naturligvis 100 % uforpligtende at gøre brug af denne service.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned