Brystløft

Brystløft

Efter at have født har dine bryster måske ikke længere det “hold” og den facon, de havde tidligere. De er måske begyndt at hænge. Det er langt fra usædvanligt, at dette sker for mange kvinder. I særdeleshed efter de igennem en længere periode har ammet deres nyfødte. Mange kvinder mister forbindelsen til deres egen kvindelighed. De føler sig helt enkelt usexede og mere som mælkemaskiner.

Pæne bryster kan betyde meget i dagligdagen

Dette kan resultere i manglende selvværd, manglende “gnist” og manglende sexlyst. Det kan have vidtrækkende konsekvenser i forhold til et normalt samliv med din partner. En række andre ubehageligheder forekommer også ofte. Situationen er heldigvis, at der nu til dags findes løsninger på markedet, som kan hjælpe nybagte mødre og andre kvinder, hvis bryster er begyndt at hænge; dette kan være en operation for at foretage et brystløft og forstørrelse af brystets omfang – enten via udelukkende en opstramning eller i kombination med indoperering af enten kunstige implantater eller en brystforstørrelse med patientens eget fedt. Brystløft priser har bevæget sig nedad i de senere år i takt med, at såvel udbud som efterspørgsel har været kraftigt stigende.

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Brystløftoperationen er ganske simpel

Den typiske operation foregår ved, at man fjerner en mængde af den overskydende hud, som måtte have samlet sig i brystregionen – herefter sys brystet sammen igen – og som oftest er der stort set intet ar at se blot få måneder efter, at operationen er foretaget. Selve den kirurgiske procedure tager ca. 2-4 timer og kan foretages enten med lokalbedøvelse eller under fuld narkose. Under normale omstændigheder vil patienten blive udskrevet samme dag.

Fakta om brystløft

  • Operationstid: 2-4 timer
  • Sygemeldingsperiode: 1 uge
  • Bedøvelse: Fuld narkose
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste

Du kan høre mere om brystløft hos Cerix herunder:

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo