Brystforstørrelse med eget fedtMarkedet for brystforstørrelser er uden sammenligning det største af alle områder indenfor plastikkirurgi. Det er et område, som i dag er relevant for kvinder i alle tænkelige samfundslag. Tidligere var der to forskellige typer af implantater, som kunne bruge til brystforstørrende operationer, nemlig implantater med silikone samt implantater med saltvand.

Større bryster med eget fedt er anderledes end de andre brystoperationer

En ny type behandling er dog kommet på markedet. Nemlig en operation, som giver større bryster med egen fedt. En brystforstørrende operation med eget fedt gør brug af de fedtdepoter, der allerede findes på patientens krop – forstået på den måde, at der “slås to fluer med et smæk” og laves en fedtsugning fra et andet sted på patientens krop. Det udsugede fedt bliver herefter overført til brystpartiet.

En brystoperation med eget fedt er et mere naturligt alternativ til de traditionelle brystforstørrelser, som foretages ved hjælp af implantater – af den simple årsag, at der i forbindelse med brystforøgelse med fedt ikke implanteres fremmedlegemer i patientens krop. Før du vælger, hvilken type af brystforstørrende operation du ønsker, hvad enten den er med brystimplantater, fedt eller en anden type, er det vigtigt, at du gør det klart for dig selv, hvor omfattende en brystforstørrelse du ønsker. Mest dramatisk er effekten ved brug af silikone og saltvandsimplantater – mens effekten er mindre ved brug af eget fedt – men samtidig vil resultatet føles langt mere naturligt end med kunstige implantater.

Det er således en meget personlig og individuel overvejelse, der ligger til grund for, hvilket valg du ender med at træffe i forhold til din brystforstørrelse. Når alt kommer til alt er det jo DIN krop, det handler om.

Vi kan hjælpe dig med gode tilbud!

Vi tilbyder dig tre forskellige tilbud på brystforstørrelse med eget fedt. Det eneste du skal gøre, er at oplyse os dine kontaktinformationer samt skrive lidt mere uddybende vedrørende, hvilke specifikke tanker du har gjort dig i forhold til din behandling. Vi vil derefter finde tre gode tilbud til dig på netop DIN behandling. Tilbuddene er selvfølgelig 100% uforpligtende for dig. Det er helt op til dig selv, hvilket tilbud du ønsker at gøre brug af – eller om du ikke ønsker at gøre brug af nogen af dem.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned