Brystforstørrelse med brystimplantater

Brystforstørrelse med brystimplantater

Der kan være mange årsager til, at du er interesseret i at få større bryster. Måske har dine bryster mistet deres fylde og form, efter du har født — eller det kan tænkes, at du efter et stort vægttab befinder dig i en problemstilling, hvor du har store mængder overskydende hud i brystpartiet som følge af, at fedtprocenten i dette område er markant mindre, end den var tidligere. Alt dette kan heldigvis klares med en brystforstørrelse med brystimplantater.

Små bryster eller tilfreds med dine bryster?

Hvis du som kvinde ikke føler, at dine bryster ser godt ud, kan det have vidtrækkende konsekvenser for dit liv. Det er ikke ualmindeligt, at manglende tilfredshed med sin egen krop resulterer i dårligt humør, manglende livsgnist og manglende sexlyst.

Brystforstørrelse – sådan foregår operationen

Uanset årsagen til dit ønske om større bryster er der hjælp at hente. Den mest foretagede af alle plastikkirurgiske operationer er indoperering af silikoneimplantater. Kvinder i ethvert samfundslag får i dag denne type af operation foretaget. Implantaterne kan enten være med silikone eller med saltvand. Hvilken af de to typer implantater du vælger, afhænger af, hvad der er mest væsentligt for dig. Overordnet set kan det siges, at silikoneimplantater føles mere som et naturligt bryst end implantater med saltvand. Men omvendt vil implantater med saltvand have en mere naturlig varmegennemstrømning – og brystet vil derfor føles mere varmt , som (et bryst uden implantat). Ydermere er der en række forbehold at tage i forhold til begge typer af implantater. Disse har blandt andet at gøre med udskiftningsfrekvens samt andre medicinske hensyn.

Modtag tilbud på brystforstørrelse hos Cerix.dk

Gå til Cerix.dk

Modtag tilbud på brystforstørrelse hos Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

Uanset hvad dit valg bliver kan du få kompetent vejledning og professionelle kirurger, som kan garantere dig et resultat, der vil give dig større bryster, større selvtillid og et smukkere og mere harmonisk brystparti.

Indhent uforpligtende tilbud

Du kan altid indhente flere tilbud fra forskellige kirurger, hvis du ønsker en brystforstørrende operation. Du er på ingen måde forpligtet til at gøre brug af nogen af tilbuddene. Det er helt og aldeles op til dig, og det vigtigste er at du finder det rette tilbud til netop dine ønsker!

 

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo