Measuring bust base sizeDer kan være mange årsager til, at du er interesseret i at få større bryster. Måske har dine bryster mistet deres fylde og form, efter du har født — eller det kan tænkes, at du efter et stort vægttab befinder dig i en problemstilling, hvor du har store mængder overskydende hud i brystpartiet som følge af, at fedtprocenten i dette område er markant mindre, end den var tidligere. Alt dette kan heldigvis klares med en brystforstørrelse med brystimplantater.

Små bryster? Utilfreds med dine bryster?

Hvis du som kvinde ikke føler, at dine bryster ser godt ud, kan det have vidtrækkende konsekvenser for dit liv. Det er ikke ualmindeligt, at manglende tilfredshed med sin egen krop resulterer i dårligt humør, manglende livsgnist og manglende sexlyst.

Brystforstørrelse – sådan foregår operationen

Uanset årsagen til dit ønske om større bryster er der hjælp at hente. Den mest foretagede af alle plastikkirurgiske operationer er indoperering af silikoneimplantater. Kvinder i ethvert samfundslag får i dag denne type af operation foretaget. Implantaterne kan enten være med silikone eller med saltvand. Hvilken af de to typer implantater du vælger, afhænger af, hvad der er mest væsentligt for dig. Overordnet set kan det siges, at silikoneimplantater føles mere som et naturligt bryst end implantater med saltvand. Men omvendt vil implantater med saltvand have en mere naturlig varmegennemstrømning – og brystet vil derfor føles mere varmt , som (et bryst uden implantat). Ydermere er der en række forbehold at tage i forhold til begge typer af implantater. Disse har blandt andet at gøre med udskiftningsfrekvens samt andre medicinske hensyn.

Uanset hvad dit valg bliver kan du få kompetent vejledning og professionelle kirurger, som kan garantere dig et resultat, der vil give dig større bryster, større selvtillid og et smukkere og mere harmonisk brystparti.

Få tre uforpligtende tilbud fra os!

Hos os tilbyder vi at finde tre gode tilbud på den operation, du ønsker foretaget for at få dine bryster gjort større. Oplys os dine kontaktinformationer samt lidt flere detaljer omkring omfanget af den operation, du er interesseret i. Vi vil herefter indhente tre forskellige tilbud på din behandling, som du i ro og mag kan gennemgå. Du er på ingen måde forpligtet til at gøre brug af nogen af tilbuddene. Det er helt og aldeles op til dig.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned