Brystforstørrelse mænd

Brystforstørrelse mænd

Dette område af plastikkirurgi er et område, der er gennem en opblomstring i disse år. Hvor det tidligere var et stort set ukendt område af plastikkirurgien, er det i dag mere og mere almindeligt, at ikke kun kvinder, men også mænd, gør brug af kirurgiske behandlinger i forbindelse med brystforstørrelse og brystformindskelse – også kaldet gynækomasti.

Der kan være mange forskellige årsager til, at du som mand ønsker at gøre brug af for eksempel brystimplantater for mænd. Ofte kan det være en kilde til frustration, hvis du trods intensiv træning ikke rigtig formår at opbygge den overkrop, som du drømmer om. Enhver mand er forskellig, og faktum er, at der for nogen mænds vedkommende simpelthen ikke er mulighed for at opbygge en kraftig, muskuløs overkrop naturligt.

Modtag et uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Et kirurgisk indgreb kan være løsningen på brystforstørrelse for mænd

I den forbindelse kan vi hjælpe dig. Indgrebet foretages ved indsættelse af to eller flere implantater, som vil være formet efter dine ønsker. Disse vil hjælpe dig med at få den overkrop, du altid har drømt om. På den anden side af spektret kan det også tænkes, at du er i en situation, hvor din overkrop er begyndt at hænge. Dette sker for mange mænd med tiden. I den forbindelse kan en brystformindskende operation, en såkaldt gynækomasti, være løsningen for dig. I denne type behandling vil du dels få fjernet evt. overskydende hud og dels få foretaget en fedtsugning for at fjerne overskydende hud.

Fælles for begge typer af indgreb er, at de er designet til at hjælpe dig med at nå en højere grad af livskvalitet ved at opbygge den krop, som du føler dig hjemme i, og som du altid har drømt om. Men måske ikke har lykkedes med at få af naturlig vej.

Disse steder tilbyder denne operation

Cerix-logo

Relevant læsestof og links