Botox

Botox

Botox og restylane bevæger sig stille og roligt ind på det danske marked. Selvom det er ved at blive en stor ting i Danmark, så er det ingenting i forhold til USA, hvor det især er en meget normal ting at gøre brug af. Der er således flere millioner behandlinger om året. Så selvom det er ved at indfinde sig på det danske marked, så er det ingenting i forhold til de amerikanske standarder.

Injektioner bruges oftest i kosmetiske sammenhæng. Det kan være, når man vil have reduceret smilerynker, rynker og folder i panden. Men det er også nyttigt til andre formål end de kosmetiske. Botox løser også problemer med overdrevet svedproduktion. Så det bruges til flere forskellige behandlinger.

Hos Kliniko finder vi klinikker frem, som er eksperter i lige præcis den slags behandling, som du ønsker. Har du en kosmetisk behandling i tankerne, så finder vi de klinikker, som specialiserer sig i det og får tilbud hjem fra dem.

Ønsker du at undersøge muligheden for en lokal botox-behandling, kan du besøge følgende:

Botox Aarhus
Botox Odense
Botox København

Botox, behandling og bivirkninger

Når man bruger botox i kosmetiske behandlinger, så gøres det ved injektion. Der bliver altså brugt en sprøjte til at få det ind bag huden. Det er også tilfældet, når man behandler overdrevet svedproduktion. Når det er blevet injiceret, så fordeler det sig automatisk ved de kosmetiske behandlinger, og effekten indtager efter en uge eller to.

Det er vigtigt at huske på, at injektioner er en midlertidig løsning. Der skal altså flere behandlinger til for at bibeholde effekten. Det er forskelligt fra klinik til klinik, hvor lang tid der er mellem injektionerne, men botox virker op til seks måneder af gangen. Herefter skal der en ny behandling til, for effekten ikke forsvinder.

Rigtig mange tænker en ekstra gang over det, og spørger sig selv: Har botox birvirkninger? Men det er yderst sjældent, at man oplever bivirkninger i forbindelse med botox. Nogle gange er problemet, at botoxen ikke har den påvirkning, som kunden gerne vil have. Det kan der gøres noget ved, og det er langt fra en hyppig ting, at botoxen ikke virker, som det er intentionen, at det skal.

Det er meget populært at få lavet kosmetiske behandlinger. Rigtig mange, som har fået botox priser sig lykkelige over, at de gjorde det. Det kan fjerne rynker og folder, som måske nager en meget, og er noget, som du tænker meget på.

Få et tilbud på Botox hos Roskilde Privathospital

Gå til Roskilde privathospital

Få et tilbud på Botox hos Cerix.dk

Gå til Cerix.dk

Botulinumtosin – navnet for botox

Nu sidder du måske og spørger dig selv: Hvad er botox? Det helt korrekte navn er botulinumtosin, og det er et såkaldt muskellammende middel, som injiceres ved behandlinger. Det betyder, at det hæmmer musklerne, så de ikke trækker sig sammen i så stor grad, at det giver rynker. Musklerne slapper altså mere af, og det betyder, at rynkerne enten mindskes eller forsvinder helt.

Det er godkendt i Danmark, hvor det er blevet brugt siden 1980’erne. Så det er ikke en helt ny ting, men det er først indenfor de seneste 10 år, at det har oplevet sin storhedstid i Skandinavien.

Mange tror, at botulinumtosin også bruges til at give volume, men det er ikke tilfældet. Her bruger man normalt restylane. Det bruges som filler, hvis man gerne vil have mere volume i f.eks. læber, kinder eller lignende. Altså ved et såkaldt naturligt ansigtsløft.

Så restylane og botulinumtosin er altså ikke det samme, selvom begge ting bruges til kosmetiske skønhedsbehandlinger. Det bliver dog tit brugt sammen. Restylane kan således også bruges til at fjerne rynker og folder. Det er hovedsagligt vand og er godkendt i Danmark og er yderst sikkert. Det har også længere holdbarhed end botox. Restylane virker altså i op til ni måneder, hvor botulinumtosin virker op til et halvt år.

Se alle botox behandlinger her

Få tre tilbud på injektioner fra Kliniko

Hos Kliniko har vi flere klinikker og privathospitaler som samarbejdspartnere. Gennem os finder du på nemmeste vis gode tilbud på en botox behandling.

Det allervigtigste ved vores tjeneste er, at det er fuldstændig uforpligtende og gratis. Vi forsøger at klæde dig på til at kunne træffe et godt valg, når det kommer til en botox-behandling. Rigtig mange danskere får lavet botox i udlandet, men det er ikke nødvendigt, hvis du benytter dig af Kliniko – vi samarbejder nemlig kun med danske samarbejdspartnere.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo