BotoxBotox og restylane bevæger sig stille og roligt ind på det danske marked. Selvom det er ved at blive en stor ting i Danmark, så er det ingenting i forhold til USA, hvor det især er en meget normal ting at gøre brug af. Der er således flere millioner behandlinger om året. Så selvom det er ved at indfinde sig på det danske marked, så er det ingenting i forhold til de amerikanske standarder.

Injektioner bruges oftest i kosmetiske sammenhæng. Det kan være, når man vil have reduceret smilerynker, rynker og folder i panden. Men det er også nyttigt til andre formål end de kosmetiske. Botox løser også problemer med overdrevet svedproduktion. Så det bruges til flere forskellige behandlinger.

Hos Kliniko finder vi klinikker frem, som er eksperter i lige præcis den slags behandling, som du ønsker. Har du en kosmetisk behandling i tankerne, så finder vi de klinikker, som specialiserer sig i det og får tilbud hjem fra dem.

Pil

Modtag tilbud

Botox, behandling og bivirkninger

Når man bruger botox i kosmetiske behandlinger, så gøres det ved injektion. Der bliver altså brugt en sprøjte til at få det ind bag huden. Det er også tilfældet, når man behandler overdrevet svedproduktion. Når det er blevet injiceret, så fordeler det sig automatisk ved de kosmetiske behandlinger, og effekten indtager efter en uge eller to.

Det er vigtigt at huske på, at injektioner er en midlertidig løsning. Der skal altså flere behandlinger til for at bibeholde effekten. Det er forskelligt fra klinik til klinik, hvor lang tid der er mellem injektionerne. Men botox virker op til seks måneder af gangen. Herefter skal der en ny behandling til, for effekten ikke forsvinder.

Rigtig mange tænker en ekstra gang over det, og spørger sig selv: Har botox birvirkninger? Men det er yderst sjældent, at man oplever bivirkninger i forbindelse med botox. Nogle gange er problemet, at botoxen ikke har den påvirkning, som kunden gerne vil have. Det kan der gøres noget ved, og det er langt fra en hyppig ting, at botoxen ikke virker, som det er intentionen, at det skal.

Det er meget populært at få lavet kosmetiske behandlinger. Rigtig mange, som har fået botox priser sig lykkelige over, at de gjorde det. Det kan fjerne rynker og folder, som måske nager en meget, og er noget, som du tænker meget på.

Botulinumtosin

Nu sidder du måske og spørger dig selv: Hvad er botox? Det helt korrekte navn er botulinumtosin, og det er et såkaldt muskellammende middel, som injiceres ved behandlinger. Det betyder, at det hæmmer musklerne, så de ikke trækker sig sammen i så stor grad, at det giver rynker. Musklerne slapper altså mere af, og det betyder, at rynkerne enten mindskes eller forsvinder helt.

Det er godkendt i Danmark, hvor det er blevet brugt siden 1980’erne. Så det er ikke en helt ny ting, men det er først indenfor de seneste 10 år, at det har oplevet sin storhedstid i Skandinavien.

Mange tror, at botulinumtosin også bruges til at give volume, men det er ikke tilfældet. Her bruger man normalt restylane. Det bruges som filler, hvis man gerne vil have mere volume i f.eks. læber, kinder eller lignende. Altså ved et såkaldt naturligt ansigtsløft.

Så restylane og botulinumtosin er altså ikke det samme, selvom begge ting bruges til kosmetiske skønhedsbehandlinger. Det bliver dog tit brugt sammen. Restylane kan således også bruges til at fjerne rynker og folder. Det er hovedsagligt vand, er godkendt i Danmark og er yderst sikkert. Det har også længere holdbarhed end botox. Restylane virker altså i op til ni måneder, hvor botulinumtosin virker op til et halvt år.

Få tre tilbud på injektioner fra Kliniko

Hos Kliniko har vi adskillige klinikker og privathospitaler som partnere. Så gennem os finder du på nemmeste vis tre gode tilbud på botox behandling. Når du har forklaret, hvilken behandling du vil have, og hvilke behov du har, så kan vi kontakte klinikkerne og få tilbud hjem til dig på kun 48 timer.

Det allervigtigste ved vores tjeneste er, at det er fuldstændig uforpligtende og gratis. Du kan altså sagtens bede om tre tilbud på injektioner, kosmetisk behandling eller lignende, hvis du er i tvivl, om du vil gøre brug det. Vi finder gerne tre klinikker og et tilbud fra hver til dig. Så kan du vælge fra og til, og om du vil have en behandling.

Rigtig mange danskere får lavet botox i udlandet, men det er ikke nødvendigt, hvis du bruger Kliniko. Vi finder de bedste klinikker herhjemme og får en god pris til dig, så du ikke behøves rejse udenlands for at få den behandling, som du drømmer om eller har brug for. Det kan også gøres til gode priser herhjemme. Så lader du os om at finde de rette tilbud til dig, så kan du typisk spare op til 30 % i forhold til, hvad du normalt betaler for injektioner med botox og restylane, kosmetiske behandlinger og helt generelt andre slags behandlinger.