Botox mod håndsved

Botox mod håndsved

Ved at gøre brug af botox eller dysport er det muligt at gå ind og blokere for de nervepulser, der er til svedkirtlerne. Det er nemlig disse som gør, at du sveder i din håndflade. Ved at gøre brug af botox eller dysport har man mulighed for at forhindre, at der frigaves signalstoffer mellem muskler og nerver, og det er det som kan gøre, at du ikke sveder i din håndflade.

Sådan foretager lægen behandlingen mod svedige hænder

Inden lægen kan gå i gang med selve behandlingen af dit svedproblem, så starter man normalvis med at desinficere din hud. Dette gøres for at sikre, at der ikke opstår en situation, hvor patienten får infektioner som følge af behandlingen.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Når der er blevet desinficeret, så går lægen i gang med at udføre selve behandlingen. Her injiceres der en meget lille nål med enten botox eller dysport.

Efter lægen har foretaget behandlingen

Når du har fået udført behandlingen, kan der være en række mindre bivirkninger. Dette er heldigvis kun bivirkninger, som finder sted meget kortvarigt. Du kan opleve en lille smule rødme eller en mindre hævelse på det sted, som er blevet behandlet. Dette vil dog fortage sig efter meget kort tid.

Du skal regne med, at en behandling som denne, kan gøre, at du slipper for svedlige hænder i omtrent 9 – 12 måneder. Herefter er det nødvendigt, at du igen får foretaget en behandling. Dog tager en behandling, hvor der bruges dysport mod håndsved eller botox mod håndsved, heldigvis kun omkring 30 minutter.

  • Virkning: 9-12 måneder
  • Behandlingen tager 30 minutter

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo

Relevant læsestof og links