Botox i København - find den rette klinik for dig

Botox i København - find den rette klinik for dig

Det er naturligvis muligt at få din botox-behandling i København. Vi har herunder samlet udvalgte samarbejdspartnere, der tilbyder botox i København. Det kan være en jungle at vælge den rette klinik, men vi håber at du på baggrund af dette indlæg er kommet lidt længere – både i forhold til udvalg af klinik og om botox stadigvæk er den rette løsning for dig.

Efter en del år, hvor botox primært har været en behandling, der var udbredt i USA, så er botox-behandlingerne begyndt at blive mere og mere populære indenfor landets grænser. Dette gælder i særdeleshed også i og omkring København, hvor de kosmetiske klinikker har en del aktivitet, når det kommer til botox-behandlinger.

Den store popularitet omkring botox i København er til at tage og føle på, men rigtig mange har faktisk ikke styr på, hvad botox er, hvordan det virker, og hvad behandlingerne koster. Her kan særligt den sidste del betyde, at man må punge ud med mere, end pengepungen kan holde til, og derfor bør man undersøge behandlingen med botox lidt nærmere, inden man slår et smut forbi den lokale kosmetiske klinik.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Botox-behandlinger hæmmer dannelsen af rynker i huden

Modsat hvad mange tror, så er botox ikke en behandlingstype, der kan give dig meget fyldige læber eller løfte et andet sted på kroppen – det er udelukkende en behandling, der er med til at hæmme dannelsen af rynker. Ønsker du læbeforstørrelse, bør du læse: Restylane læbeforstørrelse og Plasmagel læbeforstørrelse.  For at forstå botox , så er botolinumtosin som det aktive stof hedder, et muskellammende middel, der forhindrer musklerne i at trække sig unødigt sammen. Dette forhindrer musklerne i at trække i huden, og dermed forhindres rynker på den korte bane.

Uanset, om man får botox i København eller andre steder, så har det en midlertidig effekt, der typisk fortager sig efter omkring 6 måneder. Dermed skal man have gentagne behandlinger hvert halve år, hvis den gavnlige effekt skal vare ved i mange år ud i fremtiden. Selve behandlingen virker typisk efter ca. 2 uger, og det simple kosmetiske indgreb er ofte uden de helt store bivirkninger.

Se hvordan vores samarbejdspartner CeriX arbejder med Botox herunder.

Samme metode – forskellige priser

Selvom behandlinger med botox foregår på samme måde hos alle de autoriserede kosmetologer i København og omegn, så er klinikkernes priser for den samme service sjældent ens. Dette betyder, at der i mange tilfælde kan være penge at spare, hvis man undersøger markedet, inden man vælger en klinik til den behandling, man ønsker.

I de fleste tilfælde kan det være gavnligt at indhente tilbud fra min. 3 forskellige klinikker, der ligger lidt geografisk forskelligt. Ofte sker der nemlig det, at klinikker i et lokalområde sætter priserne mere eller mindre ens – og hvis man er villig til at køre lidt ekstra vej med S-toget, så kan der være penge at spare ved at søge i flere områder. Botox-behandlinger er en god forretning for klinikkerne, og derfor kan de i mange tilfælde spilles lidt ud mod hinanden, hvis man har fået en skarpere pris et andet sted.

Få råd og vejledning hos en ekspert, hvis du er i tvivl

Botox er blevet et mere og mere almindeligt trick til at holde rynkerne på afstand, og selvom metoden er smart og kun sjældent giver bivirkninger, så kan man nemt komme i tvivl om, hvorvidt det er det rette for én. Denne tvivl er helt naturlig at have, og derfor kan det være en god idé at booke en samtale med en professionel kosmetolog, der ved meget mere om emnet. Han eller hun kan komme med gode råd og vejledning til, hvad man kan gøre ved det problem, man står med, og det kan være med til at gøre én klar over, om botox er vejen frem eller ej.

I mange tilfælde kan man komme langt uden brug af botox, og en ekspert baseret i København har den nyeste viden og den rette ekspertise til at guide én i den rigtige retning. En sådan samtale er guld værd, og dermed kan det sagtens betale sig at bruge lidt tid og penge på at blive helt afklaret med ens beslutning.

Bliv klogere på alt fra botox til laser her på siden

Når man gerne vil kaste sig ud i forskellige skønhedsbehandlinger, så er det en god idé at vide noget omkring de forskellige muligheder, inden man slår til. København og omegn er fyldt med specialiserede klinikker, der kan alt fra A til Z indenfor skønhedspleje, og derfor bør man vide lidt om det hele, inden man går i gang med sine behandlinger.

Her kan Kliniko.dk være et godt sted at starte, da du kan finde en masse nyttig viden omkring mange skønheds- og kosmetiske behandlinger og meget mere her på siden. Det kan sagtens betale sig at bruge lidt tid på at begive sig rundt på siden, og det er med garanti en viden, der kan komme dig til gode i det lange løb.


Botox andre lokationer: 

Botox i Odense
Botox i Aarhus 

Disse steder tilbyder denne operation

Cerix-logo

Relevant læsestof og links