baldeimplantaterDet er ingen løgn, at de fleste af os drømmer om at have en smuk, fast krop! Ligeledes er det heller ikke usandt, at vi alle i løbet af vores liv oplever, at vore kroppe ændrer sig. Dette er selvfølgelig ganske naturligt. Tiden sætter sine spor på vores kroppe. Livet er langt, og vi oplever alle både op- og nedture i løbet af det. Alle disse sætter sine spor – både fysisk og psykisk.

Baldeimplantat kan hjælpe dig

Af og til kan disse spor være en kilde til frustration og dårligt selvværd – simpelthen nedsat livskvalitet. Livet er for kort til at leve i en tilstand, hvor man er led og ked af sin egen krop – især når der er muligheder for at ændre på de ting, man er utilfreds med. Hvis du synes, at din bagdel ikke længere er så fast og formet, som den var engang – og hvis dette faktum er en kilde til frustration og dårligt selvværd, så har du sikkert også overvejet, hvad du kan gøre for igen at få velformede, faste balder.

Der findes en løsning til en pænere bagdel

Der findes et væld af forskellige operative indgreb, som kan afhjælpe dit problem. Et af disse er indsættelse af baldeimplantater. Der er i den forbindelse nogle forskellige valg, man skal træffe. Ønsker du at få indopereret silikone eller ønsker du at få transplanteret dit eget fedt, taget fra et andet sted på din krop, ind i dine balder? Sidstnævnte kan betyde, at du slår to fluer med et smæk, da du i så fald kan lave en kombinationsbehandling af for eksempel en fedtsugning fra din mave eller dine hofter, og derefter transplantere fedtet til din bagdel, som derefter vil få en fastere og mere velformet struktur, som vil sikre en harmonisk udseende bagdel – både i sig selv og i forhold til din krops øvrige proportioner. Kontakt os med yderligere information omkring, hvilken type operation du er interesseret i.

Tre unikke tilbud til dig

Vi tilbyder i den forbindelse at indhente tre unikke tilbud, som vil være relevante i forhold til de oplysninger, du har givet os. Alle tre tilbud er naturligvis fuldkommen uforpligtende – det er ene og alene din personlige beslutning, om du i forlængelse af de afgivne tilbud ønsker at gøre brug af et af dem.

Pil

Modtag tilbud

Pil ned