Buttocks

Buttocks

Det er ingen løgn, at de fleste af os drømmer om at have en smuk, fast krop! Ligeledes er det heller ikke usandt, at vi alle i løbet af vores liv oplever, at vore kroppe ændrer sig. Dette er selvfølgelig ganske naturligt. Tiden sætter sine spor på vores kroppe. Livet er langt, og vi oplever alle både op- og nedture i løbet af det. Alle disse sætter sine spor – både fysisk og psykisk.

Et numseløft kan hjælpe dig

Af og til kan disse spor være en kilde til frustration og dårligt selvværd – simpelthen nedsat livskvalitet. Livet er for kort til at leve i en tilstand, hvor man er led og ked af sin egen krop – især når der er muligheder for at ændre på de ting, man er utilfreds med. Hvis du synes, at din bagdel ikke længere er så fast og formet, som den var engang – og hvis dette faktum er en kilde til frustration og dårligt selvværd, så har du sikkert også overvejet, hvad du kan gøre for igen at få velformede, faste balder.

Bestil en konsultation

Gå til Roskilde privathospital

Bestil en konsultation

Gå til Cerix.dk

Der findes en løsning til en pænere bagdel

Der findes et væld af forskellige operative indgreb, som kan afhjælpe dit problem. Et af disse er indsættelse af baldeimplantater. Der er i den forbindelse nogle forskellige valg, man skal træffe. Ønsker du at få indopereret silikone eller ønsker du at få transplanteret dit eget fedt, taget fra et andet sted på din krop, ind i dine balder? Sidstnævnte kan betyde, at du slår to fluer med et smæk, da du i så fald kan lave en kombinationsbehandling af for eksempel en fedtsugning fra din mave eller dine hofter, og derefter transplantere fedtet til din bagdel, som derefter vil få en fastere og mere velformet struktur, som vil sikre en harmonisk udseende bagdel – både i sig selv og i forhold til din krops øvrige proportioner. Kontakt os med yderligere information omkring, hvilken type operation du er interesseret i.

Find den rette løsning for dig

Det er vigtigt at du finder den rette løsning for dig. Det er meget individuelt hvad ens behov er, og alle kroppe er forskellige. Derfor er det aldrig helt lige til, og den bedste løsning for din veninde eller ven, er ikke nødvendigvis den bedste for dig. Derfor kan du først vide præcist hvad du har behov for, efter du har konsulteret dig med en kirurg. Book en konsultation hos Roskilde Privat Hospital eller Cerix Medical Aesthetic Clinic allerede i dag.

 • Selve behandlingen

  Behandlingen kan foregå i fuld bedøvelse såvel som i lokalbedøvelse – alt afhængigt at omfanget. Der benyttes en lille kanyle til at suge fedtet ud igennem små huller, ved hjælp af et lille undertryk. Proceduren er skånsom, eftersom fedtcellerne ønskes udsuget i levende tilstand. Efter fedtudsugningen fordeles fedtet.

 • Varighed

  Varighed er i mange tilfælde livslang, såfremt man vedligeholder sin vægt. Alderen vil selvfølgelig have sin påvirkning med tiden, ligesom ved resten af kroppen. Det er dog muligt at få flere behandlinger med tiden, hvis det er hvad man ønsker. Resultatet er at se efter 3-4 måneder, hvor det vurderes sammen med plastikkirurgen, og her beslutter man typisk hvorvidt endnu en behandling er at foretrække for dig.

 • Efter behandlingen

  De små huller hvori fedtet udsuges er så små, at de ikke behøves sys efterfølgende. Har fedttransplantationen være af større omfang, kan de blive nødvendigt med kompression omkring udsugningsstedet i op til et par uger efter operationen. Det er allerede muligt at gå i bad 24 timer efter operationen.

 • Disse steder tilbyder denne operation

  Roskilde Privathospital logo
  Cerix-logo