Bagdelsplastik

Bagdelsplastik

Hvis du er, som kvinder er flest, vil din krop efterhånden, som du bliver ældre, ændre sig gradvist. Forskellige områder på din krop vil ikke længere være faste, som de var da, du var helt ung. Især bryster og bagparti har en tendens til at begynde at hænge. Også hvis du har haft held med at tabe dig, kan du opleve, at bagpartiet begynder at hænge, idét der simpelthen er blevet “ryddet” op i fedtdepoterne så at sige. Der er derfor en del overskydende hud som hænger.

Løsningen på en hængende bagdel

Dette problem kan løses via en mindre operation – et såkaldt baldeløft. Baldeløft eller bagdelsplastik, som det også kaldes, er en procedure, som indebærer, at overskydende hud skæres bort – eventuelt i kombination med en udsugning af overskydende fedt.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Om operationen

Proceduren tager typisk omkring 3-5 timer fra start til slut. Indgrebet foretages under fuld narkose – og du skal forvente, at du ikke kan sidde ned på normal vis i ca. en uge efter indgrebet er foretaget. Som med enhver anden form for kirurgisk indgreb vil du naturligvisopleve en smule hævelse samt indledningsvist et ar, hvor snittet er blevet lagt. Men nutidens kirurger er dygtige og professionelle fagfolk, som naturligvis vil sikre, at arret efter operationen i løbet af nogle måneder vil være så godt som usynligt. At markedet for denne type operationer i den grad er vokset, vil du også kunne se afspejlet i det nuværende prisniveau.

Det er ikke længere kun for velhavende mennesker at få foretaget denne type af operationer. Enhver med en sund økonomi vil være i stand til at betale omkostningerne forbundet med en sådan operation.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo