Bagdelsformindskning

Bagdelsformindskning

Der kan være mange årsager til, at din bagdel er vokset til en størrelse, som du ikke længere synes er attraktiv eller behagelig at “bære” rundt på. Det kan dels skyldes forkert kost og manglende motion eller en generelt uhensigtsmæssig livsstil – men ofte er det årsag nok, hvis du har født et eller flere børn. Der er heldigvis hjælp og hente med en bagdelsformindskning.

En for stor bagdel kan skabe problemer

At have en bagdel, man ikke føler sig tilfreds med, kan være en kilde til formindsket selvværd – og i al almindelighed daglig irritation og selvkritik. En dybereliggende utilfredshed med din egen krop kan desuden have den særdeles uheldige sideeffekt, at du mister gnisten og sexlysten i dit parforhold – for hvis du ikke selv elsker din egen krop – hvordan kan andre så elske den. Dette synes at være tanken for mange, som synes deres bagdel er for stor.

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Cerix.dk

Indhent uforpligtende tilbud

Gå til Roskilde privathospital

Heldigvis er der en løsning på problemet – en løsning som i dag i langt højere grad end tidligere er mulig at gøre brug af, også selv om man ikke hører til blandt samfundets absolut rigeste. Hvis du ønsker dig en mindre numse, kan en relativ simpel operation være lige, hvad du har brug for.

En typisk operation i denne kategori foretages via to dele – dels fjernes overskydende hud, som med tiden måske har mistet sin fasthed – og dels fortages der en fedtsugning af overskydende fedt, således slutresultatet forhåbentlig bliver en fastere og mere harmonisk bagdel, som passer til din kropsbygning. Det faktum, at overskydende fedtceller bliver suget ud, har også den effekt, at du med overvejende sandsynlighed ikke risikerer at tage alvorligt på i numseregionen igen – simpelthen fordi der ved fedtsugningen fjernes de fedtdepoter, som typisk har været årsagen til dit (efter egen opfattelse) for store bagparti. Vores hjemmeside tilbyder dig et væld af information om denne og mange andre typer af operative indgreb, som kan hjælpe dig med igen at få en krop, som du er tilfreds med, og som du føler dig hjemme i.

Disse steder tilbyder denne operation

Roskilde Privathospital logo
Cerix-logo