Armplastik

Armplastik

Der er i dag rigtig gode muligheder for at få professionel hjælp, hvis man har løs eller slap hud, som man gerne vil af med. Der er et hav af dygtige kirurger rundt omkring i hele landet, der har stor erfaring med at fjerne dette fra armene. Dette kaldes for armplastik, og det kan du få foretaget, hvis du eksempelvis har været gennem et længerevarende vægttab, som har medført for meget overflødigt hud. I en sådan situation skal du sørge for at få fjernet det overflødige hud, så du kan få en flot og stram hud.

Opstramning af overarme

Man hører af og til folk bruge udtrykket ”mormorarme”. Hvis du er en af dem, som lider af dette, hvor man har brug for at få strammet overarmene op, så kan en armplastikoperation hjælpe dig rigtig godt på vej. Når der bliver foretaget en sådan operation, så sørger kirurgen nemlig for at du får strammet huden op på dine overarme.

Få et tilbud på armplastik

Her kan du få et eller flere fuldstændig uforpligtende tilbud på en armplastikoperation, som kan gøre, at du slipper for løs og slap hud. Det er fuldstændig op til dig, om du ønsker at gøre brug af et af disse tilbud. Alle tilbud, du får, er ganske uforpligtende, og efter du har fået dem, så er det dit valg, om du ønsker at tage mod tilbuddene. Alle tilbud, du får på armplastik, vil være fra dygtige og erfarne kirurger, som har erfaring indenfor faget. Således er du sikret en kyndig og professionel operation, såfremt du skal have foretaget en armplastkoperation

Modtag et tilbud på armplastik

Gå til Roskilde privathospital

Modtag tilbud på armplastik

Gå til Cerix.dk

Løs hud på armen

Når folk har løs hud på armen, kan det skyldes flere forskellige ting. Det kan skyldes, at man fra naturens side er kraftigt bygget. Det kan også skyldes, at man har været gennem et længerevarende vægttab, hvor man har smidt mange kilo, hvilket har gjort, at der sidder løst hud tilbage på armen. Dette er naturligvis ikke noget, som er særlig pænt, men heldigvis, så har man mulighed for at gøre noget ved dette problem. Hvis man får lavet en armplastikoperation, så kan man forvente, at det løse hud, man har på armen, forsvinder.

Fakta om armplastik

 • Operationstid: 1-3 timer
 • Sygemeldingsperiode: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste

Priser på armplastik

Det kan være meget vanskeligt at komme frem med en helt konkret pris på, hvad det koster at få foretaget en armplastikoperation. Det afhænger af utrolig mange ting.

Prislister kan du finde her:

 • Hvad koster armplastik?

  Det kan være meget forskelligt, vi har på siden her samlet nogle priseksempler som du kan tage udgangspunkt i. Du kan også med fordel klikke dig videre til prislisterne.

 • Disse steder tilbyder denne operation

  Roskilde Privathospital logo
  Cerix-logo