Arkorrektion

Arkorrektion

Der er rigtig mange mennesker, som igennem deres liv har fået ar, eller som kommer til at få det. Disse ar kan sidde på nogle rigtig irriterende steder, hvor de er meget synlige, og det kan være et så stort problem, at man gerne vil have lavet en korrektion af ens ar.

Få et uforpligtende tilbud på arkorrektion

Her ser du hvad Cerix og Roskilde Privathospital kan gøre for dig og dine ar. Tilbuddene er 100% gratis og fuldstændig uforpligtende, så du har intet at tabe. Alle indgreb udføres af dygtige klinikker, hvor der er erfarne kirurger, som har stor erfaring inden for at løse denne typer af opgaver, hvor der skal fjernes ar.

Få et tilbud på arkorrektion

Gå til Cerix.dk

Få et tilbud på arkorrektion

Gå til Roskilde privathospital

Der findes nemlig en række forskellige ar-typer, som har forskelligt udseende samt forskellig placering på kroppen.

Her ser du et par før og efter billeder:

Ar er noget, som de fleste mennesker har, og de kan forekomme på rigtig mange forskellige måder. Ar kan blandt andet forekomme som følge af en plastikoperation, en skade eller lignende. Der er mange forskellige årsager til at man kan have ar, og da de kan være meget synlige og irritable, kan det være en god idé at få lavet en korrektion.
Ar kan udvikle sig på rigtig mange forskellige måder, og hvordan udviklingen af ar foregår, er blandt andet afhængig af hvor god ens krop er til at hele.

Fjernelse af ar

Det kan ikke lade sig gøre, at fjerne et ar 100%, men man kan gøre rigtig meget for, at gøre ens ar væsentligt mindre synlig, end det er på nuværende tidspunkt.
Der findes flere forskellige typer af ar, og de ser forskellige ud. Ligesom de ser forskellige ud, så er det også på forskellige måder man fjerner disse på, og det afhænger blandt andet af hvor de sidder, hvor store de er samt hvilken type af ar det er.

Arkorrektion priser

Hvor meget det koster at få fjernet et ar kan være rigtig svært at sætte et præcis beløb på. Det afhænger i høj grad af den enkelte patients situation, og det afhænger af hvor stort ens ar er.

Tidsmæssigt er det desuden også svært at sige, hvor lang tid det tager, og det er naturligvis også en af de faktorer, som er afgørende for, hvor meget du skal betale for din korrektion af dit / dine ar.

Læs mere om laserbehandling mod acne.

Sådan fungerer det

 • FORUNDERSØGELSE

  Du starter altid ud med en forundersøgelse hos en plastikkirurg, som gennemgår dine forventninger og dine muligheder med dig. Der er flere faktorer som spiller ind, herunder f.eks. om du er over eller undervægtighed, hvilket kan komplicere et indgreb. Ud fra en grundig gennemgang, vurderer kirurgen hvad der er bedst for dig. Operationen planlægges altså individuelt, så alting forløber efter planen.

  7 dage efter konsultationen, skal du så beslutte dig for om en operation er for dig.

 • SELVE OPERATIONEN

  Det tager som regel 30-60 minutter at blive opereret. Der benyttes lokalbedøvelse, som betyder at du er tilstede og vågen under indgrebet. Du vil altså kunne mærke en smule i området, som kan betegnes som “let ubehag”, men smerte vil ikke være til stede. Arrene skæres væk, og du sys pænt sammen igen. Du går typisk derfra med lidt tape eller forbinding omkring arret.

 • EFTER OPERATIONEN

  Er indgrebet sket under lokalbedøvelse, er du typisk i stand til at tage hjem kort efter. Det er ligeledes ganske fint at køre bil. Har du derimod været under fuld bedøvelse, køres du til opvågning, hvor du vil blive varetaget af en sygeplejerske.

  Inden du er klar til at tage hjem, vil du blive konsuleret af plastikkirurgen, der gennemgår det efterfølgende forløb grundigt med dig. Du har mulighed for at stille spørgsmål, således du føler dig så tryg som mulig. Omkring 10 til 14 dage efter, skal skal du til efterkonsultation, hvor bandage eller plasteret tages af, og trådene fjernes

 • Disse steder tilbyder denne operation

  Roskilde Privathospital logo
  Cerix-logo